RaimonEl cantautor Raimon torna al plató de DIVENDRES, coincidint amb la commemoració dels 50 anys de la seva carrera musical. I ho fa amb la publicació d'un llibre, "La vida immediata", un diari escrit des de desembre del 1980 fins a desembre del 1981, període de temps en el qual preparava i gravava els discos de "Totes les cançons". Amb ell parlarem de propers concerts, de les seves vivències com a músic, i de les seves preocupacions polítiques, intel.lectuals i socials.

I durant aquest segon dia en directe des d'Arbeca, l'Espartac ens mostrarà, amb la nutricionista del programa, la doctora Montse Folch, els múltiples beneficis que ens ofereixen les varietats d'oliva que es troben a terres de Ponent; en concret coneixerem l'oliva arbequina i l'oli d'Arbeca.

També dedicarem un espai del programa a parlar de la imminent vaga general del dia 14, i d'altres temes de primera plana de l'actualitat, durant la tertúlia dels dimarts, que en aquesta ocasió comptarà amb els nostres col.laboradors Rafael Nadal, Manel Manchón, Arcadi Oliveres, Marina Llansana, Gonzalo Bernardos i Pere Mas.

"Divendres", el magacín català de les tardes de Tv3. Sintonitza'ns en directe cada dia, després de "La Riera".

[ Raimon y "La vida inmediata", en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: arcadi oliveres gonzalo bernardos manel manchón marina llansana montse folch pere mas rafael nadal raimon 
Martes, 13 de noviembre de 2012 • 00:00h.

Clàudia CostasAcabem la setmana al magazín DIVENDRES amb la tertúlia de "La Riera" amb David Balaguer, l'àvia Remei, Enric Majó, Ana Boadas i Pere Mas. Rebem la visita de Clàudia Costas (el personatge de l'Ona a la sèrie), en una setmana on la seva relació amb la Judit, la seva mare, ha experimentat emocions de tot tipus: bronques, reconciliacions, secrets descoberts... Parlarem d'aquesta relació mare-filla amb ella... però no ens quedarem aquí. També analitzarem les mentides de la Nora, que no és l'única que les utilitza per sobreviure, i reflexionarem sobre la figura del Joan Flaquer, que ens ha tornat a descobrir que les persones no canvien gens...

Amb el doctor Eduard Estivill parlarem de com dormim i sabrem quines postures són més còmodes i quines ens dificulten el descans.

I abans de marxar de cap de setmana parlarem amb el cantant Raimon, que actuarà per primer cop al Teatre del Liceu de Barcelona.

DIVENDRES, segueix-nos cada tarda en directe sobre les 16:40h., a Tv3.

[ Tertulia de "La Riera" con la actriz Clàudia Costas ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas clàudia costas david balaguer eduard estivill enric majó la riera pere mas raimon 
Viernes, 30 de septiembre de 2011 • 00:00h.

RaimonAquesta tarda ens visita el cantautor Raimon, un dels màxims representants de la Nova Cançó, un artista que fa 49 anys que puja als  escenaris, i que acaba de treure un nou disc, "Rellotge d'emocions". Amb Raimon parlarem de la seva carrera, i també escoltarem el seu punt de vista sobre l'onada de censura que vivim últimament, com el tancament de l'emissió de Tv3 a el País Valencià.

I un dia abans del 10è aniversari de la mort d'Eugenio, ens preguntarem si existeix l'"humor català", al costat de la periodista Montse Martí, que acaba de publicar el llibre "Conyes i acudits catalans". En aquest treball de recerca sobre el riure ens acompanyaran els humoristes Ramon i Santi Sans.

Abans de marxar, visitarem alguns llocs turístics que podem trobar a Hostalric, fins i tot... les portes de l'infern! Segons la llegenda, diuen que són sota l'estany de Sils...

DIVENDRES, 16:35h. Tv3.

[ Un "Divendres" con Raimon ]

En: Divendres Tv3 
Tags: montse martí raimon 
Jueves, 10 de marzo de 2011 • 00:07h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]