La tarda del secret, a la tertúlia de 'La Riera' de 'Divendres'Aquesta setmana, els seguidors de "La Riera" estan de sort. Acabem la setmana amb sessió doble de "La Riera", emetent dos capítols seguits que ens descobriran l'esperat "secret" dels Flaquer. Això només pot voler dir una cosa: ens espera una tertúlia carregada de dubtes per resoldre. A qui afecta aquest secret? De què estem parlant? Continuarà la relació entre la Núria i l'Albert després d'això? És cert el que deia l'Albert, que el secret trencaria la família? Catalunya està preparada per saber-ho?

Per resoldre totes les nostres inquietuds, tenim les dues millors convidades: la Núria (Carme Abril) i la tieta Consol (Montserrat Carulla). Elles ens ajudaran a resoldre tots els nostres dubtes i els dels nostres espectadors, alhora que farem una mirada enrere per descobrir que, malgrat que nosaltres no ho havíem sabut veure, el secret sempre ha estat present a Can Flaquer...

Conduïda per Espartac Peran i amb la participació dels nostres col.laboradors (l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes), una tertúlia històrica per a un moment històric de la sèrie que té el cor robat a mig Catalunya.

17:10h., Tv3. Us hi esperem!

[ La tarde del secreto, en la tertulia de "La Riera" de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carme abril david balaguer la riera mercè comes montserrat carulla pere mas 
Viernes, 16 de noviembre de 2012 • 00:00h.