Caganers del Xavi Coral i Espartac PeranEncetem l'última setmana del DIVENDRES abans de les vacances de Nadal, amb un programa especialment nadalenc, propiciat principalment per la visita de l'Espartac a la població de Corbera, on connectarem en directe amb el seu pessebre vivent, el més antic de Catalunya. Amb l'Espartac farem un recorregut per les escenes més representatives d'aquesta magnífica posada en escena, on participen més de 200 corberencs. Aquest dilluns, també ens espera a Corbera l'escriptor Màrius Serra, per analitzar com parla la gent d'aquesta àrea del Baix Llobregat en el marc de la seva secció "Paraules en ruta".

Enguany La Marató de Tv3 ens deixa un bon grapat d'imatges i emocions que recordarem sempre. Un dels temes d'aquest dilluns serà el repàs d'aquesta edició de La Marató, dedicada a la lluita contra el càncer, i ho farem al plató de DIVENDRES amb un dels presentadors de l'esdeveniment televisiu de l'any, Oscar Dalmau.

El repàs de l'actualitat del dia i del cap de setmana, tema central a la tertúlia dels dilluns amb Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba.

I amb Ana Boadas, estrenem en primicia la campanya de Nadal de Tv3. En directe, 16:40h. Us hi esperem!

[ "Divendres" visita el pesebre viviente de Corbera, 16:30h. a Tv3 ]