Jordi PlanasNou any, noves il.lusions... i noves tertulies de "La Riera"! Aquest divendres tornem a muntar el debat que augmenta punts de carisma als tertulians del programa que han fet un màster sobre "La Riera": l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes. Conduïda per Espartac Peran, durant aquesta primera edició del 2013 de la tertúlia de "La Riera" ens visitarà el Sergi (l'actor Jordi Planas). Amb ell parlarem de la cuina, del grup Batea, de la Cristina i, evidentment, de la samfaina. Després de la polèmica que ha comportat aquesta setmana, descobrirem quins són els secrets per elaborar-la d'una manera perfecta.

A més a més, veurem alguna escena "desclassificada" de la sèrie i parlarem de la Lídia i del ronyó del Guillem, perquè sobre aquest tema hi ha molts misteris: quant ha ofert el Guillem al donant? S'assabentarà del que amaga la seva filla? És capaç el Miquel d'acceptar que la Lídia continuï així?

A més a més, a la redacció de DIVENDRES ens hem interessat pel tema del reciclatge, i en aquest programa us oferirem una guia completa de com reciclar amb seny, amb la intenció de resoldre els dubtes dels nostres espectadors compromesos amb el medi ambient.

Abans de marxar de cap de setmana sentirem alguns consells del nostre expert en bones maneres: Marc Giró. Avui parlarem de com anar de rebaixes amb classe.

DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. En directe cada dia a les 16:40h.

[ La samfaina del actor Jordi Planas, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer jordi planas la riera mercè comes pere mas 
Viernes, 11 de enero de 2013 • 00:00h.