Andreu BuenafuenteJa queda molt poc per a la celebració de la cinquena edició dels Premis Gaudí, la festa del cinema català. Aquest diumenge en sabrem els guanyadors, però abans, a DIVENDRES escalfem motors amb una convidada de luxe, que a més a més serà una de les protagonistes de la Gala dels Gaudí: l'actriu Montserrat Carulla. L'Acadèmia del Cinema Català atorgarà a la veterana actriu Montserrat Carulla el Premi Gaudí d'Honor 2013, en reconeixement a la seva "extensa i prolífica" carrera i al seu compromís amb la professió i la societat. A més a més, l'actriu ens presentarà el seu llibre, "El record és un pont al passat" una sèrie d'escrits que parlen de la seva infància, adolescència i joventut.

També tindrem la presència en exclusiva d'Andreu Buenafuente, presentador de la gala d'enguany, amb qui connectarem en directe per veure com van els assajos de la cerimònia, des del Barcelona Teatre Musical (BTM).

I no hi faltarà la tertúlia de "La Riera", amb l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes. Aquesta ha estat una setmana de gelosia per a tots els gustos, perquè a "La Riera" no hi ha dos casos iguals. Els analitzarem a la tertúlia. La Sònia està espantada, cada dia més..., i com pitjor ho passa més busca l'Ernest, el seu ex... Hi ha una relació causa-efecte, entre aquests dos fenòmens? Podria ser que això desemboqués en un segon intent de reprendre la relació d'ells dos? La Tieta Consol ha tornat a la càrrega, els Flaquer tornen a estar sota amenaça, serà capaç la Consol de tornar a Can Flaquer? Necessitarà l'ajuda de la parapsicòloga per fer-ho? I encara més important: si la Consol torna a Can Flaquer, penjaran el seu retrat al menjador de casa?

Tot això i molt més, en directe a DIVENDRES. 16.40 Tv3.

[ La fiesta del cine catalán se vive en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]