Joan RidaoAquest dimecres, a DIVENDRES, començarem el programa amb un repàs de l'actualitat dins del marc de la tertúlia, moderada per Xavi Coral i amb la participació com a tertulians del jutge Santiago Vidal, i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll. També comptarem amb la presència especial a la taula de Joan Ridao, exsecretari general d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Unc cop més, ens traslladarem a Manlleu on ens espera l'Espartac per descobrir Stèvia Osona, una petita empresa dedicada a la producció i venda de productes extrets de la planta estèvia, un edulcorant natural amb propietats beneficioses per a l'organisme i que últimament agafa força com a alternativa al sucre i als edulcorants químics. A més a més, coneixerem el dia a dia de la comunitat marroquí de Manlleu, una de les poblacions catalanes amb un percentatge més alt d'immigrants.

I a plató parlarem amb Àngel Massallé, president de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell, per obtenir més dades sobre l'asteroide DA14, que entrarà dins de l'òrbita terrestre divendres, dia 15, i serà visible des de Catalunya amb el simple ús de prismàtics!

16:40h. Tv3.

[ Tertulia de actualidad con Joan Ridao de ERC, en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àngel masallé erc joan ridao manel cuyàs màrius carol núria collm santiago vidal sílvia soler 
Miércoles, 13 de febrero de 2013 • 00:00h.