Albert Espinosa
Aquest dimecres tenim el luxe de parlar amb un dels guionistes de ficció més prolífics del panorama audiovisual català, el creador de la sèrie "Polseres vermelles", Albert Espinosa, que tot just acaba de ser premiat a Nova York pel seu primer curtmetratge titulat "Pitahaya". Amb l’Albert parlarem del possible retorn de "Polseres" però també d’altres projectes de futur en la industria del cinema i la televisió.

També seguirem amb la nostra fixació de posar-nos en forma abans de Nadal amb l’entrenador personal Jordi Pallarès, que torna amb la continuació del seu programa d’exercicis per a totes les edats i condicions físiques. Aquesta taula es pot seguir cada setmana al bloc del programa, i tots els exercicis es poden fer des de casa, així que no hi ha excusa per no fer perdre pes.

Des d’Òdena connectarem amb Espartac Peran que ens guiarà a través de la festa del cel que se celebra en aquesta localitat. L’aeròdrom d’Òdena s’omple d’activitats i aeronaus que fan demostracions de tot tipus: globus aerostàtic, autogirs, avionetes de la Segona Guerra Mundial o ultralleugers. Una autèntica delícia per als amants de les grans altures.

I amb Xavi Coral comentem els fets més destacats d’aquest dimecres amb Marina Llansana, Vicent Sanchis, Tian Riba i Joan Ridao, que té nou llibre, "El derecho a decidir".

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: albert espinosa espartac peran joan ridao jordi pallarès marina llansana xavi coral 
Miércoles, 22 de octubre de 2014 • 00:16h.

Joan RidaoAquest dimecres, a DIVENDRES, començarem el programa amb un repàs de l'actualitat dins del marc de la tertúlia, moderada per Xavi Coral i amb la participació com a tertulians del jutge Santiago Vidal, i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll. També comptarem amb la presència especial a la taula de Joan Ridao, exsecretari general d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Unc cop més, ens traslladarem a Manlleu on ens espera l'Espartac per descobrir Stèvia Osona, una petita empresa dedicada a la producció i venda de productes extrets de la planta estèvia, un edulcorant natural amb propietats beneficioses per a l'organisme i que últimament agafa força com a alternativa al sucre i als edulcorants químics. A més a més, coneixerem el dia a dia de la comunitat marroquí de Manlleu, una de les poblacions catalanes amb un percentatge més alt d'immigrants.

I a plató parlarem amb Àngel Massallé, president de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell, per obtenir més dades sobre l'asteroide DA14, que entrarà dins de l'òrbita terrestre divendres, dia 15, i serà visible des de Catalunya amb el simple ús de prismàtics!

16:40h. Tv3.

[ Tertulia de actualidad con Joan Ridao de ERC, en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àngel masallé erc joan ridao manel cuyàs màrius carol núria collm santiago vidal sílvia soler 
Miércoles, 13 de febrero de 2013 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]