Joan RidaoAquest dimecres, a DIVENDRES, començarem el programa amb un repàs de l'actualitat dins del marc de la tertúlia, moderada per Xavi Coral i amb la participació com a tertulians del jutge Santiago Vidal, i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll. També comptarem amb la presència especial a la taula de Joan Ridao, exsecretari general d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Unc cop més, ens traslladarem a Manlleu on ens espera l'Espartac per descobrir Stèvia Osona, una petita empresa dedicada a la producció i venda de productes extrets de la planta estèvia, un edulcorant natural amb propietats beneficioses per a l'organisme i que últimament agafa força com a alternativa al sucre i als edulcorants químics. A més a més, coneixerem el dia a dia de la comunitat marroquí de Manlleu, una de les poblacions catalanes amb un percentatge més alt d'immigrants.

I a plató parlarem amb Àngel Massallé, president de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell, per obtenir més dades sobre l'asteroide DA14, que entrarà dins de l'òrbita terrestre divendres, dia 15, i serà visible des de Catalunya amb el simple ús de prismàtics!

16:40h. Tv3.

[ Tertulia de actualidad con Joan Ridao de ERC, en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àngel masallé erc joan ridao manel cuyàs màrius carol núria collm santiago vidal sílvia soler 
Miércoles, 13 de febrero de 2013 • 00:00h.

Planeta MarteÉs impossible no escoltar això sense que et vinguin al cap imatges del planeta Mart. Al programa d'aquesta tarda, el planeta vermell serà la nostra última frontera, i ens enrolem en la missió espacial del "Curiosity", un rastrejador controlat des de la terra al més pur estil Wall-e, que va aterrar al mes d'agost a les immensitats de les planes del planeta Mart (i que ja ha començat a enviar les primeres imatges a la terra). Ens ho expliquen Àngel Masallé, president de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell, i Manuel Domínguez, membre català que ha participat en la missió.

L'Espartac també segueix amb la seva missió, en un lloc una mica menys allunyat que el planeta Mart: es troba a Tona, a la comarca d'Osona, on avui visitarà el Museu del Pa. A més de la col.lecció d'utensilis provinents de totes les parts del món per fer pa, també coneixerem diferents modalitats d'aquest aliment -bàsic en una dieta equilibrada-. I al costat de la doctora Montse Folch sabrem les seves propietats nutricionals.

I a la tertúlia d'actualitat d'avui al costat de Gonzalo Bernardos, Xesco Espar, Eva Piquer i Pere Mas, hi comptarem amb el punt de vista del jove empresari Pau Garcia-Milà.

Us hi esperem a tots en directe, a les 16:30h., a Tv3.

[ El planeta Marte, última frontera en "Divendres", 16:30h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àngel masallé curiosity eva piquer gonzalo bernardos manuel domínguez montse folch pau garcia-milà pere mas xesco espar 
Martes, 18 de septiembre de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]