Pere ArquilluéLa setmana ja s'acaba i és el moment de parar la taula de "La Riera", la tertúlia televisiva amb experts col·laboradors i convidats de luxe, que viatgen de la ficció a la realitat per conviure amb nosaltres en format físic, com serà el cas del personatge que ens acompanyarà durant aquest programa, en Claudi, interpretat per l'actor Pere Arquillué. Amb ell parlarem del futur del casino, de la seva sòcia, la Lídia, i del seu fill, que comença a demostrar que també val per al món dels negocis... Amb els nostres tertulians —Mercè Comes, Ana Boadas, David Balaguer, Pere Mas i l'àvia Remei—, també parlarem de l'Albert Flaquer i la seva nova "ampliació" familiar. Com serà la vida d'aquesta família tan extensa? Han fet les paus definitivament amb la tieta Consol? I el Sergi? Què en penseu, de la seva decisió? És irrevocable o encara s'ho repensarà? Què ha de fer a partir d'ara?

Al programa d'aquest divendres també donarem pas a una nova edició de la secció "De què és temporada?". El pagès Pep Riera i el catedràtic en nutrició Abel Mariné ens explicaran quins aliments estan ara mateix en el seu millor moment.

A més a més, anunciarem quina localitat visitarem la setmana que ve, i moltes coses més... Participa en directe amb nosaltres mitjançant Twitter i Facebook.

DIVENDRES, cada tarda a TV3 a partir de les 16:40h.
En: Divendres Tv3 
Tags: abel marine ana boadas david balaguer mercè comes pep riera pere arquillué pere mas 
Viernes, 3 de mayo de 2013 • 00:05h.