Espartac Peran i Xavi CoralCom ja sabeu, aquesta setmana hem enviat l'Espartac i l'equip d'exteriors del programa a la localitat de Begues, al Baix Llobregat. Avui seguirem les seves aventures al costat dels Montmany, pagesos de Begues des de fa 4 generacions, que es dediquen a l'agricultura ecològica. Amb ells i amb el catedràtic en nutrició Abel Mariné parlarem dels diferents tipus d'enciam i en descobrirem alguns de molt curiosos!

L'estiu ja és aquí i amb ell creix l'alarma d'incendis. Ara que es posen en marxa tots els plans d'actuació i prevenció contra el foc, parlarem d'extinció d'incendis amb Salvador Tugas, cap del Parc de Bombers Voluntaris de Begues.

I a plató ens endinsarem en l'univers musical del periodista Pep Blay, que cada setmana ens proposa un recorregut per anar més enllà de la lletra de les cançons més populars i conèixer el secret que amaguen. En aquesta ocasió analitzarem els macroconcerts que van marcar la història de la música, i també la nostra, amb Xavi Coral i Ana Boadas.

L'actualitat serà protagonista durant la tertúlia, analitzada i comentada per l'equip integrat pel jutge Santiago Vidal i els periodistes i escriptors Màrius Carol, Manuel Cuyàs, Sílvia Soler i Núria Coll.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas manuel cuyàs màrius carol núria coll pep blay santiago vidal sílvia soler xavi coral 
Miércoles, 26 de junio de 2013 • 00:03h.