Màrius SerraEns trobem en ple estiu, i a la redacció del programa DIVENDRES hem volgut convocar una nova edició del concurs de las variants dialectals del català, el famós "Derbi de variants", un baròmetre del llengutage amb la finalitat d’establir quina és la millor variant del català per parlar de l’estiu. Amb la participació de Quim Masferrer, Montse Palau, Queta Karmany, Ramon Molins, Màbel Martí i Pau Vidal. Com sempre, el nostre jutge serà l’escriptor i mag del llenguatge Màrius Serra.

La dieta dels colors de la doctora Folch arriba al seu desenllaç aquesta setmana. Són molts els espectadors que ens han escrit per manifestar-nos la seva alegria després d'haver perdut pes gràcies a aquesta dieta. Avui fem recomanacions per mantenir el pes que hem aconseguit i us proposem exercicis que ens ajudaran a modelar el cos i mantenir-nos en el pes ideal. Amb la doctora Folch i l’entrenador personal Jordi Pallarés.

I seguirem assaborint els gust de l’estiu amb els refrescos d’aquesta època de l’any: orxata, granissats, llet merengada... en descobrirem la seva història, curiositats i propostes de presentació. Amb Meritxell Falgueres. L’actualitat del dia protagonitzarà la tertúlia del dimarts, moderada per Xavi Coral, amb Marina Llansana, Francesc Romeu, Núria Ferré, Àlex Rovira i Pere Mas.
És estiu. És temps de DIVENDERS.

En directe cada tarda (15:50h.) a Tv3.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook