'Divendres'
Torna el "Derbi de variants" a DIVENDRES! El concurs de la llengua reuneix representants de les diferents parles del català, que concursaran per dirimir quina és la millor per parlar de diferents temes relacionats amb la vida quotidiana. En aquesta ocasió jugarem amb Quim Masferrer, Montserrat Palau, Ramon Molins, Pau Vidal, Màbel Martí i Queta Karmany. Com sempre, Màrius Serra serà el jutge implacable.

També parlem del Futbol Club Barcelona amb motiu de la proximitat de les eleccions dins de l’entitat. Reunim periodistes i comentaristes esportius que analitzaran l’actualitat blaugrana: Jaume Llauradó, Lluís Canut i els nostres col·laboradors habituals Pere Mas i Marta Carreras.

A més a més, dediquem una espai per als amants dels animals de companyia, on coneixerem un raça de mascota que està de moda, la del conillet nan, una tipologia de conill de dimensions més petites que les d’un conillet d’Índies i que causa furor a internet. Amb la veterinària Marta Pla coneixerem quines són les característiques d’aquesta bestiola i quina atenció necessita si decidim tenir-ne un.

I abans de dir adéu a Subirats, descobrim què no ens podem perdre quan visitem aquest municipi, i coneixerem la campiona d’escalada Marieta Cartró, que ens explicarà per què Subirats és un gran lloc per visitar si ens volem iniciar en aquest esport.

T'esperem dijous 11 de juny a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

Màrius SerraEns trobem en ple estiu, i a la redacció del programa DIVENDRES hem volgut convocar una nova edició del concurs de las variants dialectals del català, el famós "Derbi de variants", un baròmetre del llengutage amb la finalitat d’establir quina és la millor variant del català per parlar de l’estiu. Amb la participació de Quim Masferrer, Montse Palau, Queta Karmany, Ramon Molins, Màbel Martí i Pau Vidal. Com sempre, el nostre jutge serà l’escriptor i mag del llenguatge Màrius Serra.

La dieta dels colors de la doctora Folch arriba al seu desenllaç aquesta setmana. Són molts els espectadors que ens han escrit per manifestar-nos la seva alegria després d'haver perdut pes gràcies a aquesta dieta. Avui fem recomanacions per mantenir el pes que hem aconseguit i us proposem exercicis que ens ajudaran a modelar el cos i mantenir-nos en el pes ideal. Amb la doctora Folch i l’entrenador personal Jordi Pallarés.

I seguirem assaborint els gust de l’estiu amb els refrescos d’aquesta època de l’any: orxata, granissats, llet merengada... en descobrirem la seva història, curiositats i propostes de presentació. Amb Meritxell Falgueres. L’actualitat del dia protagonitzarà la tertúlia del dimarts, moderada per Xavi Coral, amb Marina Llansana, Francesc Romeu, Núria Ferré, Àlex Rovira i Pere Mas.
És estiu. És temps de DIVENDERS.

En directe cada tarda (15:50h.) a Tv3.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: jordi pallarès màbel martí marina llansana màrius serra meritxell falgueres pau vidal queta karmany xavi coral 
Martes, 16 de julio de 2013 • 00:20h.

Màrius Serra a DVA partir de les moltes notícies aparegudes aquestes últimes setmanes sobre els perills de la Dieta Dukan per a la salut, parlarem avui amb la doctora Folch des de Vallirana, dels pros i contres d'aquesta dieta. A més, la doctora ens ajudarà a planificar un menú "low cost" per a tota una setmana. També ens hem apropat a una de les celebracions més populars de Vallirana, les Festes de Sant Sebastià, que es van començar a celebrar a finals del segle XIV com a agraïment per haver salvat la població de la pesta negra. L'historiador Josep Maria Solé i Sabaté ens explicarà quines conseqüències va tenir aquesta epidèmia a Catalunya.

A més a més, avui celebrarem el Dia Internacional de la Llengua Materna amb Màrius Serra, Pau Vidal i Josep Maria Albaigès, que ens explicaran moltes curiositats del català. Com sempre, Sílvia Soler, Carolina Ferre, Imma Sust i Màrius Carol ens acompanyaran en la nostra taula d'actualitat dels dimarts.

DIVENDRES. Amb Xavi Coral i Espartac Peran, en directe a les 16:30h., a Tv3.

[ Celebramos el Día Internacional de la Lengua Materna con Màrius Serra, hoy en "Divendres" ]
1
[ Páginas: 1 / 1 ]