Finalitzem l'últim DIVENDRES d'aquesta setmana amb un programa on desfilaran grans artistes, com els actors protagonistes de l'obra de teatre "Terra de ningú", de l'escriptor Harold Pinter, que aquests dies es pot veure als escenaris del TNC sota la direcció de Xavier Albertí. Els actors Lluís Homar, Josep Maria Pou i David Selvas visiten el nostre plató per parlar amb Xavi Coral d'aquesta intensa proposta teatral, que ha estat descrita com un descens als inferns contemporanis, i com "una de les reflexions més lúcides que ha donat últimament el teatre sobre la funció necessària de la poesia en un món devastat".

'Terra de ningú'
La tertúlia de "La Riera" comptarà amb d'altres artistes, els tertulians que donen color a la taula cada setmana: l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernandez. Una setmana més debatran al costat d'Espartac Peran, i de tots els nostres espectadors, els últims esdeveniments de la sèrie. La Judit i en Martí han aconseguit despistar en Claudi aquesta setmana. Durarà gaire, el seu secret? I també analitzarem la tornada de la Mercè Riera al que havia estat el restaurant familiar. Ha arribat disposada a complicar la vida a l'Edgar i, de moment, sembla que ho està aconseguint...

Marc Giró respondrà les consultes dels espectadors sobre estil i bones maneres i acomiadarem la setmana a Vilanova de Sau, amb Àngel Llàcer i Manu Guix, "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que interpretaran una cançó dedicada a la població.

DIVENDRES, a partir de les 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: david selves josep ma. pou lluís homar 
Viernes, 18 de octubre de 2013 • 00:34h.