Mientras los políticos siguen sin ponerse dea acuerdo para formar govierno, LATE MOTIV sigue aprovechando toda esta carnaza tan nutritiva para alimentar el humor. ¿Llegará LATE MOTIV a los 100 programas y el país seguirá sin govierno?

Lunes, 15 de febrero de 2016, #LateMotiv21

El éxtasis entró en el plató acolchado en un cojín: la pueza zumera. David Broncano consiguió comprar tan preciada relíquia de Rosa Mari P. El invitado fue Lluís Homar... el extasis de ver a un gran actor.


Martes, 16 de febrero de 2016, #LateMotiv22

Martirio sufrió en sus carnes su propio nombre con la presencia de la Niña de Shrek.


Miércoles, 17 de febrero de 2016, #LateMotiv23

Ruth Lorenzo puso color y calor en el plató. Calor... todo el que faltaba en las calles de Madrid y que el propio Llimoo puedo comprobar quitándose la ropa.


Jueves, 18 de febrero de 2016, #LateMotiv24

Es curioso como a alguien se le puede conocer más solo por su nombre que por su nombre y sus dos apellidos. A Joaquín Sánchez Rodríguez le pasa eso... que si no dices Joaquín a secas, nadie sabrá de quién estás hablando.


Todo en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, de lunes a jueves a las 23:00h. en Movistar+.

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: david broncano joaquín sánchez late motiv 1a. temporada llimoo lluís homar martirio movistar+ ruth lorenzo 
Lunes, 22 de febrero de 2016 • 16:51h.

'Late Motiv'
Nos entusiasman los grandes actores y por eso hoy tenemos a Lluís Homar que acaba de estrenar "El profesor Bernhardi" de Schnitzler en el Teatre Nacional de Catalunya, donde se representará hasta el 20 de marzo.

También tenemos a David Broncano nuestro colaborador más productivo investigando una movida muy seria en un lugar de La Mancha...

Y por supuesto nuestras sorpresas para haceros reír mucho, ya sabéis que tenemos una creatividad tan enferma como desbordante.

Todo en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, lunes 15 de febrero a las 23:00h. en #0 de Movistar+

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: david broncano lluís homar movistar+ 
Viernes, 12 de febrero de 2016 • 00:00h.

Lluís Homar
Hoy EN EL AIRE el grandísimo Lluís Homar viene a para hablarnos de "Bajo sospecha", la serie que lo está petando muy fuerte en Antena3.

Marc Giró y su hipnótica verborrea, anuncian que no tuvieron suficiente con una sola sesión y que todavía tienen mucho que decir sobre "50 sombras de Grey".

Y para terminar la semana con alegría, tendremos un "Curso avanzado de cómo compartir coche", patrocinado por Jorge Ponce y Berto Romero.

¿Se producirá algún crimen en el polígono aprovechando la presencia de Lluís Homar? ¿Se postulará Marc Giró como protagonista de la secuela de "50 sombras de Grey"? ¿Compartiríais coche con Jorge y con Berto?

(Casi) Todas las respuestas el jueves 26 de febrero en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.


EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero lluís homar marc giró 
Jueves, 26 de febrero de 2015 • 01:00h.

Lluís Homar
Amb la proximitat de les festes de Nadal i aprofitant aquest cap de setmana llarg moltes famílies tenen el costum de decorar la casa. Aquest divendres a DIVENDRES saludem el Nadal i repassem alguns dels elements típics de les festes que arriben, com el pessebre, l’arbre o el tió, amb una atenció especial als caganers, ja que descobrirem els nous personatges que aquest any s’han guanyat tenir-ne un amb la seva cara. Amb Jan Grau, Sergi Alòs de caganer.com i altres especialistes en decoració nadalenca.

Aquesta setmana a la tertúlia interactiva de "La Riera" parlarem de l’Ona i el Fer, us esperàveu que aquesta parella durés tan poc? L’ha deixat només pels negocis? Es va precipitar deixant al Dani l’Ona? La Nora acaba de perdre el seu lloc de feina, creieu que es venjarà de la Tilda d’alguna manera? L’Omar i la Lídia ja han rebut la primera amenaça, qui corre més perill, ell o ella? Amb la participació dels nostres seguidors a través de les xarxes i els tertulians que controlen més la sèrie de TV3: l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Ana Boadas i Fermí Fernàndez.

I també parlarem amb l’actor Lluís Homar, que ha estrenat al Teatre Borràs una versió trencadora del clàssic d’Àngel Guimerà "Terra baixa", en què fa tots els personatges de l’obra.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran jan grau lluís homar sergi alòs xavi coral 
Viernes, 5 de diciembre de 2014 • 00:12h.

Finalitzem l'últim DIVENDRES d'aquesta setmana amb un programa on desfilaran grans artistes, com els actors protagonistes de l'obra de teatre "Terra de ningú", de l'escriptor Harold Pinter, que aquests dies es pot veure als escenaris del TNC sota la direcció de Xavier Albertí. Els actors Lluís Homar, Josep Maria Pou i David Selvas visiten el nostre plató per parlar amb Xavi Coral d'aquesta intensa proposta teatral, que ha estat descrita com un descens als inferns contemporanis, i com "una de les reflexions més lúcides que ha donat últimament el teatre sobre la funció necessària de la poesia en un món devastat".

'Terra de ningú'
La tertúlia de "La Riera" comptarà amb d'altres artistes, els tertulians que donen color a la taula cada setmana: l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernandez. Una setmana més debatran al costat d'Espartac Peran, i de tots els nostres espectadors, els últims esdeveniments de la sèrie. La Judit i en Martí han aconseguit despistar en Claudi aquesta setmana. Durarà gaire, el seu secret? I també analitzarem la tornada de la Mercè Riera al que havia estat el restaurant familiar. Ha arribat disposada a complicar la vida a l'Edgar i, de moment, sembla que ho està aconseguint...

Marc Giró respondrà les consultes dels espectadors sobre estil i bones maneres i acomiadarem la setmana a Vilanova de Sau, amb Àngel Llàcer i Manu Guix, "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que interpretaran una cançó dedicada a la població.

DIVENDRES, a partir de les 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: david selves josep ma. pou lluís homar 
Viernes, 18 de octubre de 2013 • 00:34h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]