Finalitzem l'últim DIVENDRES d'aquesta setmana amb un programa on desfilaran grans artistes, com els actors protagonistes de l'obra de teatre "Terra de ningú", de l'escriptor Harold Pinter, que aquests dies es pot veure als escenaris del TNC sota la direcció de Xavier Albertí. Els actors Lluís Homar, Josep Maria Pou i David Selvas visiten el nostre plató per parlar amb Xavi Coral d'aquesta intensa proposta teatral, que ha estat descrita com un descens als inferns contemporanis, i com "una de les reflexions més lúcides que ha donat últimament el teatre sobre la funció necessària de la poesia en un món devastat".

'Terra de ningú'
La tertúlia de "La Riera" comptarà amb d'altres artistes, els tertulians que donen color a la taula cada setmana: l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernandez. Una setmana més debatran al costat d'Espartac Peran, i de tots els nostres espectadors, els últims esdeveniments de la sèrie. La Judit i en Martí han aconseguit despistar en Claudi aquesta setmana. Durarà gaire, el seu secret? I també analitzarem la tornada de la Mercè Riera al que havia estat el restaurant familiar. Ha arribat disposada a complicar la vida a l'Edgar i, de moment, sembla que ho està aconseguint...

Marc Giró respondrà les consultes dels espectadors sobre estil i bones maneres i acomiadarem la setmana a Vilanova de Sau, amb Àngel Llàcer i Manu Guix, "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que interpretaran una cançó dedicada a la població.

DIVENDRES, a partir de les 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: david selves josep ma. pou lluís homar 
Viernes, 18 de octubre de 2013 • 00:34h.

Ens referim al DIVENDRES d'avui dijous. Coincidint amb l'estrena de la darrera pel.lícula d' en Carles Torras, "Trash", parlarem de quin és l'estil de vida dels joves avui dia, ja que "Trash" és un film que en part retrata l'estil de vida actual de la gent jove, més enllà de la generació del botellón.

Amb dos dels seus actors protagonistes, en David Selves i la Judit Uriach, parlarem de tot això, i també amb el Marc Giró, el nostre expert en tendències, que en la seva didàctica secció dels dijous ens ensenyarà una sèrie d'estilismes "extrems" o tendències "al límit", els que fan que la teva àvia et digui cada vegada que surts al carrer "però, a on vas amb aquesta pinta?"Com sempre, no faltaran les seccions d'actualitat i tele, tan joves i fresques com de costum. I l'Espartac Peran passa el seu últim dia a Cervera, abans de tornar demà al plató on, per fi, serà DIVENDRES.

[ Mejor que no lo vea tu abuela ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carles torras cine david selves judit uriach marc giró 
Jueves, 22 de octubre de 2009 • 00:26h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]