Dra. Folch
La nutricionista de capçalera del programa, la doctora Folch, ens espera aquest dimecres al costat d’Espartac Peran a Sant Boi de Lluçanès, amb una proposta molt atractiva per posar-nos a to de cara a l’estiu. La doctora ens presenta la dieta depurativa amb arròs integral, una de les seves dietes depuratives més interessants per perdre pes, dins del cicle de dietes depuratives que ens presenta la doctora de tant en tant i que son tot un èxit. A més a més, coneixerem la ruta del pa del Lluçanès, veurem com es feia abans el pa amb blats autòctons com el forment, amb massa mare i feixos de pi.

I a plató,  compartirem una bona estona amb Xavi Coral, que té una cita amb Pep Blay i el secret de les cançons, amb un munt de curiositats i anècdotes sobre els artistes i les seves cançons populars... i informació privilegiada de la segona temporada d'"Oh happy day!".

El repàs de l’actualitat, el farem en aquesta ocasió amb Jordi Barbeta, Manel Manchón, Manuel Cuyàs, Tian Riba i Carme Colombia, investigadora associada del Centre d’Estudis i Documentació Internacionals a Barcelona.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carme colombia doctora folch jordi barbeta manel manchón manuel cuyàs tian riba 
Miércoles, 21 de mayo de 2014 • 00:09h.