'Divendres'
Els divendres a DIVENDRES és sinònim de tertúlia de "La Riera". La participació de tots les nostres espectadors a través de les xarxes serà clau per resoldre alguns misteris de la sèrie, com per exemple el problema d’en Martí amb en Dimitri: serà capaç de posar-hi fre? S’haurà de penedir en Martí d’haver entrat al negoci? La tornada d’en Lluís ha sacsejat "La Riera", preguntarem als nostres seguidors si creuen que acabarà denunciant la Mercè... Se n’assabentarà ella abans que el seu fill posi la denúncia? També parlarem de l’Alfons i la Maribel, hi ha alguna possibilitat que tornin a ser parella? Com sempre amb la col·laboració de l’àvia remei, Ana Boadas, Pere Mas, David Balaguer i Fermí Fernàndez.

I després de la tertúlia hem convidat el nostre entrenador personal, en Jordi Pallarès, que ens donarà alguns consells per començar a fer exercici per posar-nos en forma de cara a l’estiu. Ens en recomanarà alguns que podem fer a casa, a la feina o allà on vulguem.

Abans de marxar de cap de setmana, en Marc Giró ens explicarà com ens hem de comportar per no perdre les bones maneres en cap situació de la vida.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer fermí fernández jordi pallarès pere mas 
Viernes, 30 de mayo de 2014 • 00:26h.