I Congrés Femení de Supervivències
Fins el 28 de setembre, Teatre BARTS (Barcelona) → Entrades

Barcelona no s'ha pogut negar a l'evidència. Després de l'èxit aconseguit el passat mes de juliol, el públic demanava el retorn de les quatre doctores conferenciants: Silvia Mayo, Débora Dora, Carolina Miga i Mireia Doors. I clar, com no tenen res més a fer (que investigar i fer xerrades, volem dir) han acceptat repetir.

Del 19 al 28 de setembre el Teatre BARTS torna a ser la seu d'aquest I Congrés Femení de Supervivències en el que es podran veure aquestes congressistes de primer nivell. Sílvia Abril, Mireia Portas, Anna Bertran i Carolina Noriega tornen a posar-se al capdavant de ponències d'allò més interessants. Elles seran les encarregades de posar aquest congrés en la primera posició dels congressos més divertits del món.

EL TERRAT i The Project davant la creixent demanda de seminaris i congressos a la ciutat de Barcelona, van presentar-lo el passat 2 de juliol sota la programació del GREC Festival de Barcelona. Tant aquesta nova edició con aquella primera tenen com a objectiu presentar una sèrie de ponències sobre les preocupacions universals de les dones (i indirectament dels homes).

El I Congrés Femení de Supervivències sota la direcció de Reichel Delgado, és una cita ineludible en la que es presentaran les novetats en la investigació sobre la feina, la família, els homes i l'amistat. Una trobada que vol ensenyar als seus assistents com analitzar la personalitat dels companys de feina segons el tuppers que porten per dinar, com examinar el perfil d'un ex a Facebook i saber si les coses li van millor que a un mateix, com deixar a un cunyat sense arguments en el dinar dels diumenges o com fugir dels amics amb dret a més, per posar alguns exemples.

I Congrés Femení de Supervivències
I Congrés Femení de Supervivències a:
@ElTerrat | @ElTerratTeatro | @TheProject | @BartsBcn

@SilviAbril | @AnnaBertran | @CarolinaNorieg | @MireiaPortas | @ReichelDelgado