Joan Manuel Serrat
La nova tertúlia interactiva de "La Riera" torna al plató de DIVENDRES amb la participació essencial dels nostres seguidors a través de les xarxes socials i els tertulians que més secrets saben de la sèrie: l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernàndez. En aquesta ocasió parlarem del secret de la Cristina, creieu que serà capaç de guardar-lo? Ho hauria de saber el Sergi? Com afectarà això la relació de la Maribel i el Sergi? També parlarem de la relació entre en Blai i el seu germà i de si la Nora ha tornat a Can Riera per quedar-s’hi o si finalment marxarà a Londres amb l’Alfred.

Durant el programa d’aquest divendres també connectarem en directe amb el plató de "La Marató", que ja està gairebé a punt per acollir l’edició d’aquest diumenge i molta atenció perquè també farem el sorteig final dels bitllets de la Grossa de Cap d’Any. Un dels nostres espectadors s’endurà 20 bitllets de la Grossa amb el número 18909, amb què pot arribar a guanyar 2 milions d’euros.

Aquest divendres és també un dia molt especial per nosaltres, ens visita a plató Joan Manel Serrat, el "noi del Poble Sec", que celebra 50 anys de carrera amb el disc de duets "Antologia desordenada". Repassarem alguns dels seus grans èxits i comentarem amb ell el seu recent premi Ondas i el seu Grammy com a persona de l’any 2014.

I abans de marxar de cap de setmana, escoltarem els consells d’elegància i bones maneres de Marc Giró, que parlarà de com gestionar les trobades per Nadal a casa de la família política.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer espartac peran fermí fernández joan manuel serrat marc giró pere mas xavi coral 
Viernes, 12 de diciembre de 2014 • 00:19h.