Deixa de ser espectador i passa a l'acció!
En el Postgrau en Guió aprendràs les tècniques necessàries per redactar i produir guions innovadors per a diferents sectors audiovisuals i iniciatives empresarials. Així, a més d'abordar l'escriptura de guions per a les indústries culturals (televisió, cinema, internet, teatre i literatura), també descobriràs com aplicar-la a la comunicació d'empreses, el màrqueting o la planificació de projectes.

Per què aquest programa?
—Perquè s'ofereix en col·laboració amb la productora ELTERRAT, una de les productores de programes més grans d'aquest país i artífex de produccions d'èxit com "Salvados", "En el aire", "Divendres", "Plats Bruts", "Alaska y Mario", etc.
—Perquè tindràs classe amb els millors humoristes, guionistes, redactors i directors de programes d'humor d'aquest país: Jordi Évole, Andreu Buenafuente, Berto Romero, els Òscars...
—Perquè aborda la redacció de guions d'una manera pràctica: treballaràs amb guions i bíblies de projectes reals, elaboraràs un projecte audiovisual final i accediràs a proves de guió professional.
—Perquè estudiaràs l'humor en els nous formats: infotainment, info-show, sketch-show i formats interactius.

El període d'admissió a aquest programa encara està obert. La propera ronda d'admissió serà el 7 de setembre i les candidatures es resoldran la setmana del 14 de setembre.

Pots inscriure't aquí. Per a informació addicional, no dubtis a contactar amb l'UPF-IDEC a info@idec.upf.edu o trucant al 93 542 81 80.
En: Formación 
Tags: pep bras postgrado guión tomàs fuentes upf 
Jueves, 23 de julio de 2015 • 17:05h.