Dolors Boatella
Acabem la segona setmana de la nova temporada amb "La tertúlia de La Riera", conduïda per l’Espartac Peran. Seuran a taula els col·laboradors habituals: l’àvia Remei, Ana Boadas, David Balaguer, Fermí Fernàndez i Pere Mas. Amb ells discutirem i intentarem posar una mica de llum als temes següents: on pot estar amagat en Balló? Què ha passat amb l’home que la Maribel va colpejar amb el casc? Quin futur li espera, al fill de l’Àgata i en Claudi?

Marc Giró, torna a la seva hora habitual del divendres. Respondrà, com cada setmana, una consulta feta per algun dels nostres espectadors. Aquesta vegada intentarà aportar solucions a un tema delicat i difícil de tractar, les flatulències en la vida de parella.

Per acabar el DIVENDRES, la Dolors Boatella estrenarà la seva secció setmanal "Els mems". Ens presentarà un resum de tot allò que ha passat a les xarxes a través de mems, fotomuntatges que circulen i que són un nom de referència. Els noms que destacarà, la Dolors, aquesta setmana són el Miquel Iceta i els seus balls en els mítings i les declaracions de Barak Obama i la trobada amb el rei Felip VI.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer dolors boatella espartac peran fermí fernández pere mas 
Viernes, 18 de septiembre de 2015 • 00:02h.