Helena García Melero
Torna el dijous i torna "La setmana del Bassas". Analitzarem els fets i les declaracions que més han cridat l’atenció a l’Antoni. Parlarà de l’escàndol del vot per correu, de com uns quants catalans residents a l’estranger denuncien un "delicte de negació del vot", després que per suposats problemes administratius no van poder votar en les passades eleccions al Parlament de Catalunya. També vol tocar el tema dels refugiats, prenent com a referència un article del "The New York Times", sensacional per entendre als alemanys i per entendre que tots els països tenen el seus complexos nacionals que afecten en aquestes situacions.

També, com cada dijous, torna "La crida del Divendres" amb la Bibiana Ballbè. Respondrem a la pregunta que vam llençar la setmana passada que estava relacionada amb els diners i veurem què en pensen els nostres espectadors. Seuran a la taula amb la Bibiana i l’Helena: Sílvia Soler, Genís Sinca i Ana Boadas. Al final de la tertúlia llençarem la nova pregunta per als pròxims dies: Què és el millor i el pitjor de viure en parella?

Rebrem novament aquesta temporada el nostre preparador físic de capçalera, Jordi Pallarès. Com sempre, ens ensenyarà com realitzar exercicis des de casa, aprofitant tots els mobles i estris que tenim al voltant.

Acabarem la setmana a Berga amb un recomanador molt especial, Marc Giró, un bergadà compromès. El Marc ens ensenyarà alguns dels espais que no ens podem perdre quan visitem la localitat. David Balaguer ens explicarà què li ha cridat més l’atenció i, finalment, descobrirem en quina població serem la setmana vinent.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas bibiana ballbé genís sinca helena garcia melero jordi pallarès sílvia soler 
Jueves, 1 de octubre de 2015 • 00:06h.