Antoni Bassas
Arrenquem el dijous amb "La setmana del Bassas". L’Antoni ens analitzarà els últims esdeveniments polítics i socials des del seu punt de vista original i particular: comentarem la declaració del president Mas al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, coneixerem si als EUA també es viuen manifestacions de protesta davant els jutjats, parlarem del 75è aniversari de la pel·lícula "El gran dictador" de Charles Chaplin i visitarem l’exposició de Jaume Plensa al Museu d’Art Modern de Ceret.

Acabarem la setmana des de la Seu d’Urgell, mostrant als nostres espectadors què no ens podem perdre quan visitem la localitat. Ens farà les recomanacions Lluís Obiols Perearnau, arxiver municipal de la Seu d'Urgell a l’Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell. I el David Balaguer ens ensenyarà la tasca d’un transportista molt especial que fa la ruta de la Seu a Tuixent agafant comandes al matí i entregant-les a la tarda, sense que els vilatans s’hagin de desplaçar a la capital comarcal.

Finalment, ens prendrem un respir de tanta actualitat i ens relaxarem a "La crida del Divendres", la secció que compartim amb Helena Garcia Melero, Bibiana Ballbè, Sílvia Soler, Genís Sinca i Ana Boadas. Aquesta setmana parlarem de com portem la sensació i la realitat de fer-nos grans, tant físicament com mentalment.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas bibiana ballbé david balaguer genís sinca lluís obiols perearnau 
Jueves, 15 de octubre de 2015 • 00:01h.