Helena García Melero
Demà, com cada divendres, farem tertúlia de "La Riera". Ara que ja s’han dissipat tots els dubtes sobre l’embaràs de la Nora, aconseguirà fer les paus amb l’Imma? Passarà alguna cosa entre la Míriam i el Joan Flaqué? I sortirà a la llum tota la informació que té la Lídia sobre la Maria Monclús? En parlarem, debatent i posant hipòtesis sobre la taula amb els nostres col·laboradors habituals: Espartac Peran, Ana Boadas, Pere Mas, l’àvia Remei, David Balaguer i Fermí Fernàndez.

A les 3 de la matinada d’aquest dissabte passaran a ser les 2. Com cada octubre, els rellotges es retardaran una hora per avançar la llum del dia. Aquest ajust afecta el ritme biològic de les persones? I dels animals? Com podem reduir-ne l’impacte? I, suposa un gran estalvi energètic? Totes les respostes amb Dani Ramírez, el Dr. Eduard Estivill i Josep Maria Alonso, cap de recerca i conservació del Zoo de Barcelona.

Ens acompanyarà també el nostre col·laborador dels divendres, Marc Giró, amb qui parlarem de l’amor, concretament de les històries d’amor que sorgeixen gràcies a les xarxes socials i a algunes aplicacions en concret. Serà, com sempre, en el seu espai de "Bones maneres".

Repassarem quins han estat alguns dels mems i continguts virals que més impacte han tingut a les xarxes socials amb Dolors Boatella. I ens acomiadarem recordant alguns dels millors moments DIVENDRES de la setmana amb Helena Garcia Melero i Espartac Peran, que ja prepara la maleta per anar la setmana que ve a Arbúcies, municipi que visitarem la setmana que ve amb motiu de la Festal del Flabiol.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer espartac peran fermí fernández helena garcia melero pere mas 
Viernes, 23 de octubre de 2015 • 00:19h.