Helena García Melero
Per fi ja es divendres i tornem a parlar de tot el que ha passa a "La Riera" aquesta última setmana. Ho farem amb els contertulians habituals: Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, àvia Remei i David Balaguer.

Dilluns iniciarem el sorteig de La Grossa de Divendres (on un espectador podrà optar cada dia a deu bitllets del nostre número, que si obtingués la Grossa es convertirien en un milió d’euros) i a "La crida del Divendres", ens hem volgut avançar i hem sortit a preguntar a la gent què faria si els toqués un milió d’euros. Analitzarem les respostes que ens han donat i també opinarem amb Bibiana Ballbè, Genís Sinca i Sílvia Soler. Aquesta setmana també ens acompanyarà l’escriptor, economista i conferenciant Àlex Rovira, autor de l’èxit literari "La bona sort".

I, evidentment, també ens relaxarem i riurem amb la classe de bones maneres que ens imparteix setmanalment Marc Giró. I finalment, la Dolors Boatella ens farà un repàs de les imatges que han circulat per les xarxes socials i que més li han cridat l’atenció.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira ana boadas fermí fernández pere mas 
Viernes, 6 de noviembre de 2015 • 00:01h.