RAC 1 ha donat un tomb a la ràdio, en tots els sentits. Per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio, l'emissora de la Diagonal de Barcelona, ha decidit per segon any, capgirar tota la seva programació. I no només capgirar-la fent que presentadors d'uns programes presentin altres, sinó que han convidat a històrics de la ràdio a afegir-se a la festa.


"La ràdio cap per avall", que així es diu l'original iniciativa, ha convidat fins a 9 premis Ondas per sustituïr o sumar-se a aquest homenatge al món de les ones. Un dels convidats ha estat EL TERRAT, EL TERRAT de Ràdio amb l'equip de més recorregut: Andreu Buenafuente, Oriol Grau, Fermí Fernàndes, Pep Bras i molts dels veïns del carrer Casp de Barcelona: la Padrina Josefina, el iaio Periko, Ignasi Sanahuja, Bernardo/Palomino, el Pixador... i al control de so, Ramon Juncosa. A tota aquesta gentada, per si n'hi havia poca, s'hi ha acabat afegint la Niña de Shrek, que de ben segur no havia ni nascut quan el Whisky (¡Maricón!) feia de les seves.

EL TERRAT de Ràdio
EL TERRAT de Ràdio
EL TERRAT de Ràdio
EL TERRAT de Ràdio
Gràcies a RAC 1, hem participat activament en l'homenatge a la ràdio i sobretot, hem pogut reviure i recordar l'inici de tot plegat, de tot això que ens envolta avui en dia: EL TERRAT a la ràdio, una tonteria com una casa.