Paul BerrondoArribem al final de la setmana al magazín DIVENDRES amb una nova edició de la tertúlia de "La Riera", conduïda per Espartac Peran, amb l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes. El convidat d'aquesta setmana és en Carlos (l'actor Paul Berrondo). Els tertulians intentaran consolar en Carlos, que acaba de deixar la Maribel. Què farà ella ara? Marxarà o hi haurà alguna cosa que la retindrà? I en Carlos? Ho superarà? L'ajudarà algú a fer-ho? Sembla que s'han fet molt amics amb en Sergi. Ja veurem si aquesta amistat dura gaire... També analitzarem les pistes que tenim, gràcies al Joan, sobre l'Albert Flaquer i el seu secret.

Aquest divendres tornarà a plató el nostre expert en moda i tendències, en Marc Giró. Avui amb una secció on descobrirem petits consells per no perdre el bon gust quan sortim de cap de setmana, i per evitar que s'espatlli una escapada idíl.lica amb la nostra parella per culpa dels "pixapins".

Aquest any, La Marató de Tv3 estarà dedicada a la lluita contra el càncer i serà conduïda per la presentadora d'"Els Matins", Ariadna Oltra, i el presentador d'"El gran dictat", Oscar Dalmau. Amb tots dos parlarem durant el programa d'avui del gran repte que els espera al mes de desembre.

Actualitat, cultura, tendències, nutrició... Cada tarda és DIVENDRES. En directe, 16:40h., a Tv3.

[ El actor Paul Berrondo, en la tertulia de "La Riera" de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas ariadna oltra david balaguer la marató la riera marc giró mercè comes oscar dalmau paul berrondo pere mas 
Viernes, 19 de octubre de 2012 • 00:00h.

Paul BerrondoLa tertúlia de "La Riera" d'avui serà especial. La sèrie compleix 300 episodis, i per aquest motiu els nostres col.laboradors ens han preparat una sorpresa molt especial, que transcorrerà com sempre entre els límits de la ficció i la realitat. També ens acompanyarà Carlos, paper que interpreta a la sèrie l'actor Paul Berrondo (a qui transmetrem totes les nostres inquietuds sobre els esdeveniments que estan portant al límit els integrants del restaurant de Can Riera).

Avui també és un dia de celebració per al programa "El secret", de Catalunya Ràdio. Aquest espai radiofònic compleix 400 programes en les ones i ho celebrarem contactant en directe amb la seva presentadora, la periodista Sílvia Cóppulo.

I ara que molts nens de Primària estan a punt de començar l'horari d'estiu i ja no tornaran a classe a la tarda, ha arribat el moment de plantejar-se com organitzar la família de cara a la temporada estiuenca. Ho farem confrontant els punts de vista de dos caps de família: Joan Pera i La Maña.

Aquí, cada dia és DIVENDRES. 16:40h. Tv3.

[ Celebramos 300 "Rieras" con Paul Berrondo ]
En: Divendres Tv3 
Tags: joan pera la maña la riera paul berrondo sívia cóppulo 
Viernes, 3 de junio de 2011 • 00:30h.

Paul BerrondoDe nou és divendres, així que toca repassar els esdeveniments d'aquesta setmana a "La Riera". Avui comptem amb la presència d'un dels protagonistes de la sèrie, el nou cuiner de Can Riera, en Carlos Portal -interpretat per l'actor Paul Berrondo-, a qui preguntarem sobre l'origen del vocabulari que ell mateix s'ha inventat, i també sobre la seva recent afició a fer de conseller de la resta de personatges de la sèrie. Potser no sou seguidors de "La Riera", però la veritat és que, si us agraden les sèries, val la pena veure en acció l'àvia Remei, Pep Anton MuñozDavid Balaguer, Ana BoadasPere Mas, addictes a tot el que acaba amb "continuarà", una addicció amb la qual ben segur us sentireu identificats.

I tornem a actualitzar marcadors per saber quina pel.lícula i quins actors són els vostres favorits per guanyar la travessa dels Premis Gaudí d'aquest any. Per fer-ho, ens acompanya ni més ni menys que el president de l'Acadèmia de Cinema Català, l'actor Joel Joan.

Fem un DIVENDRES cada tarda en directe, a les 16:35h., a Tv3.

[ Carlos Portal, cocina especial en DV ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer joel joan la riera paul berrondo pep a. muñoz pere mas 
Viernes, 14 de enero de 2011 • 00:14h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]