Maria LanauEn el programa d'avui repassem el que ha donat de si la setmana a "La Riera" amb els nostres col.laboradors habituals: Pep Anton Muñoz, àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas i Ana Boadas. Avui ens visita la Laura, paper que interpreta l'actriu Maria Lanau. Hi parlem de la seva relació amb el Sergi. Serà ella el nou vèrtex del famós triangle isòsceles? Acabarà confessant al Caselles que ell és un cornut? Li cantarà finalment les quaranta a la Mariona? Parlarem de tot això amb la Maria i també repassarem la seva trajectòria com a actriu.

Una mica després entrevistem Jordi Mazon, autor del llibre "100 preguntes sobre física". Si teniu alguna pregunta del tipus "Per què la cortina de la dutxa se'ns acosta quan obrim l'aigua?" o "Es pot trencar un got amb la veu?", no us perdeu el programa d'avui, perquè aclarirem aquests i altres dubtes.

I comencem el cap de setmana amb la música del grup Manel, actuals número 1 de vendes a tot l'Estat, que ens interpreten un tema del seu nou disc: "Benvolgut".

DIVENDRES. 16:40h. Tv3.

[ Hoy en la tertúlia de "La Riera": Maria Lanau ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer jordi mazon manel maria lanau pep a. muñoz pere mas 
Viernes, 1 de abril de 2011 • 09:32h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]