Platja d'AroA DV tornem de Setmana Santa amb molta energia, i aquesta setmana ens traslladem fins a la localitat de Platja d'Aro, on descobrirem com és anar de càmping al segle XXI: com han evolucionat les modes i tendències en aquest sector, quins ideals de "vacances" promou, què cal tenir en compte a l'hora de triar-ne un, quines opcions d'allotjament tenim... i us donarem una llista dels elements imprescindibles que hem de portar si finalment us animeu i aneu de càmping. En parlem amb Nuri Mestres del Camping Vall d'Aro.

Amb l'escriptor Màrius Serra ens acostarem a les particularitats del català que es parla en aquesta regió, i a plató tindrem l'altre punt de vista sobre l'actualitat del dia amb els nostres tertulians Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Tian Riba i Xavier Sardà.

I començarem a escalfar els ànims de cara al partit de Champions Barça-Madrid, amb la taula esportiva formada per experts i amants del futbol de la talla de Lluís Canut, Pilar Calvo, Ernest Folch, Pere Sánchez, Tatiana Sisquella i Pere Mas.

I dimecres, comencem l'operació biquini amb la Dra. Montse Folch.

A les 16:40h., per Tv3.

[ Empezamos la semana en "Divendres" y en Platja d'Aro ]

1
[ Páginas: 1 / 1 ]