La grossa de Nadal a la tertúlia de 'Divendres'Aquesta setmana acabem amb un gran DIVENDRES on analitzarem tot el que ha passat a "La Riera", amb Pere Mas, Ana Boadas, Enric Majó, l'àvia Remei i David Balaguer. L'Ernest i l'Imma han estat la sorpresa de la setmana a la sèrie. Parlarem d'aquesta relació fugaç a més d'analitzar una fi que es veia venir... la del Sergi i l'Olga. Descobrirem quina és la mutació del gen Guitart-Riera, que aconsegueix que els seus portadors mostrin el millor de si mateixos. I ens prepararem per a l'arribada del capítol 500 de la sèrie (dimecres de la setmana que ve) i per això n'escoltarem els creadors, perquè ens donin algunes pistes del que passarà... A més de rebre el nostre "convidat/da" sorpresa...

I per últim, la gran pregunta del dia: guanyarà el Barça aquest divendres l'últim títol de l'era Guardiola? Poques hores abans de la final de la Copa del Rei, en parlarem amb Pep Cruz, Pilar Calvo, Pitu Abril, Ernest Folch i Rafel Nadal.

16:40h., Tv3. Us hi esperem!

[ Tertulia de "La Riera" y la final de la Copa del Rey, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó ernest folch la riera pep cruz pere mas pilar calvo pitu abril 
Viernes, 25 de mayo de 2012 • 00:00h.

Platja d'AroA DV tornem de Setmana Santa amb molta energia, i aquesta setmana ens traslladem fins a la localitat de Platja d'Aro, on descobrirem com és anar de càmping al segle XXI: com han evolucionat les modes i tendències en aquest sector, quins ideals de "vacances" promou, què cal tenir en compte a l'hora de triar-ne un, quines opcions d'allotjament tenim... i us donarem una llista dels elements imprescindibles que hem de portar si finalment us animeu i aneu de càmping. En parlem amb Nuri Mestres del Camping Vall d'Aro.

Amb l'escriptor Màrius Serra ens acostarem a les particularitats del català que es parla en aquesta regió, i a plató tindrem l'altre punt de vista sobre l'actualitat del dia amb els nostres tertulians Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Tian Riba i Xavier Sardà.

I començarem a escalfar els ànims de cara al partit de Champions Barça-Madrid, amb la taula esportiva formada per experts i amants del futbol de la talla de Lluís Canut, Pilar Calvo, Ernest Folch, Pere Sánchez, Tatiana Sisquella i Pere Mas.

I dimecres, comencem l'operació biquini amb la Dra. Montse Folch.

A les 16:40h., per Tv3.

[ Empezamos la semana en "Divendres" y en Platja d'Aro ]

1
[ Páginas: 1 / 1 ]