Ana BoadasAquest dimecres, tornem a obrir l’agenda teatral de la nostra col·laboradora Ana Boadas per portar-vos a través d’un meravellós recorregut pels principals escenaris de Catalunya, que ens farà riure a brots i barrals amb algunes de les estrenes més divertides que hi ha en cartell, encapçalades per "Els homes són de Mart i les dones són de Venus", que protagonitza Jordi Martinez al Poliorama.

També viatjarem a Folgueroles, amb la intenció de conèixer alguns dels productes ecològics que aquí es fabriquen. Estem dins de la Setmana Bio, que se celebra a tot Catalunya i aprofitem per conèixer què s’entén per producte ecològic i quina aportació nutricional real tenen aquest productes. Ens acompanyen diferents productors eco de Folgueroles, així com la doctora Folch i la Núria Coll.

I seguirem amb el repàs de l’actualitat, amb Manuel Cuyàs, Francesc Romeu, Tian Riba i Muriel Casals, presidenta d’Ómnium Cultural.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas francesc romeu manuel cuyàs muriel casals núria coll tian riba 
Miércoles, 4 de junio de 2014 • 00:02h.

Jaume FiguerasCada estiu es recorda per algun motiu especial: un viatge, una música, una pel·lícula... Aquesta setmana que comença l'estiu, acompanyem una de les observadores culturals més inquietes del programa, l'Ana Boadas, en un recorregut pels títols de les superproduccions que ompliran les pantalles dels cinemes d'arreu de Catalunya, aquests mesos estiuencs. Però no entrarem a la sala de cinema sols. Ho farem de la mà del crític de cinema Jaume Figueras, que ens disseccionarà la cartellera cinematogràfica dels pròxims mesos per conèixer més a fons què hi ha darrere de títols com "Superman Man Of Steel", "After Earth", "Jurassic Park 3D", "Star Trek: En la oscuridad", "Pacific Rim", i molts més.

Aquesta setmana Espartac Peran i l’equip d'exteriors del programa s'han traslladat a la localitat de Begues, al Baix Llobregat. Els habitants de Begues antigament eren coneguts com encantats, detall que segurament ens explicarà l'escriptor Màrius Serra durant la seva secció "Paraules en ruta", on es posen al descobert aquelles paraules pròpies del lloc que visitem.

També tindrem l’ocasió de continuar amb la Dieta dels Colors de la doctora Montse Folch, que resoldrà els dubtes dels espectadors, i ens portarà el testimoni real d'una seguidora del programa i la seva experiència amb la Dieta dels Colors.

I parlarem del més destacat de l'actualitat del dia durant la tertúlia del dimarts, una taula rodona moderada per Xavi Coral amb la participació de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Muriel Casals i Tian Riba.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas espartac peran jaume figueras màrius serra montse folch muriel casals núria ferré pere escobar sebastià serrano 
Lunes, 24 de junio de 2013 • 10:03h.

Jose CorbachoDimarts a DIVENDRES celebrem el 50 aniversari d'Òmnium Cultural amb la seva presidenta, Muriel Casals, i Manuel Cuyàs, que vindran vestits.

Des de Sant Joan Despí, l'Espartac estarà acompanyat per la doctora Montse Folch, que lluirà un estilisme molt apropiat i ens parlarà de quins son els millors sucs de fruites per a l'estiu i per què estan especialment indicats.

També donarem idees de rutes per fer amb bicicleta per vies verdes, amb Josep Lluís Merlos, que, en principi, també ve vestit.

I taula de dimarts. Sabíeu que fer topless encara està prohibit en algunes platges? Parlem del topless i del nudisme -heus aquí el títol de la notícia- amb Tatiana Sisquella, Imma Sust, Sílvia Soler, Jose Corbacho, Màrius Carol i Tian Riba.

No t'ho perdis, a DIVENDRES, a les 16:40h., a Tv3.

[ "Divendres", al desnudo ]
En: Divendres Tv3 
Tags: imma sust jose corbacho josep lluís merlos manuel cuyàs màrius carol montse folch muriel casals sílvia soler tatiana sisquella tian riba 
Lunes, 11 de julio de 2011 • 20:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]