Concert contra l'Alzheimer
Aquest dissabte se celebra el concert per a la recerca contra l'Alzheimer, organitzat per la Fundació Pasqual Maragall. En parlarem a plató amb Diana Garrigosa, vicepresidenta de la Fundació, el doctor i director de la Fundació, Jordi Camí, i la cantant Sílvia Pérez Cruz, que participa al concert i ens interpretarà un tema en acústic al nostre escenari.

Des de Torà coneixerem els detalls de com serà la temporada de bolets, que tot just comença a Catalunya, i farem una llista amb tots els tipus de bolets que es troben en aquesta regió. I, molta atenció, perquè també aprendrem alguns trucs per caçar cargols! I a la tertúlia d’actualitat, seguirem el discurs amb què el president Artur Mas obre el Debat de Política General. Una taula rodona moderada per Xavi Coral amb Manuel Cuyàs, Rafel Nadal, Leonor Mayor, Francesc Romeu i Tian Riba.

En directe, DIVENDRES, a les 16:40h. per Tv3.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: diana garrigosa jordi camí leonor mayor manuel cuyàs rafel nadal sílvia pérez cruz xavi coral 
Miércoles, 25 de septiembre de 2013 • 00:16h.

Avui hem convidat al plató de DIVENDRES a la Diana Garrigosa, la dona de l'expresident Pascual Maragall, que ve per parlar-nos de la fundació que duu el nom del seu marit. Amb ella parlarem de la lluita contra l'Alzheimer, però també de la seva vida i de la seva manera de veure el món.

Com cada dia, no faltaran les seccions d'actualitat i televisió, amb els nostres col.laboradors habituals, en Tian Riba, l'Anna Simon, en Carles Sánchez i l'Ana Boadas. I en el nostre apartat de moda i tendències, tindrem la visita d'en Marc Giró, que avui ens deixa clar que paraules com "trendsetter" i "coolhunter" no son dos noves races d'animals en perill d'extinció, sinó terminologies que es fan servir en aquest món tan maco de les tendències.

I veurem com li va a l'Espartac Peran en el seu segon dia a Blanes, on ens portarà a visitar la cava més antiga d'aquesta localitat i encara tindrem temps de fer esport en un circuit de triatló. Els de l'equip d'exteriors han aprofitat i han fet un tast d'aquest circuit, aquí us deixem amb el video que ens han enviat:[ Moda, actualidad, playa y un triatlón, todo en el mismo 'Divendres' ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas anna simon carles sánchez diana garrigosa marc giró tian riba 
Martes, 10 de noviembre de 2009 • 07:26h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]