Andreu Buenafuente
El espíritu navideño ha entrado en Andreu y se ha empeñado en volver a casa estos días, reencontrarse con sus viejos amigos y con el público en un teatro. Y cualquiera le lleva la contraria. Los próximos 20, 21 y 22 de diciembre, #0 emitirá LATE MOTIV desde la Sala BARTS de Barcelona. Durante esa semana Buenafuente y sus colaboradores ofrecerán al público un show cercano y espectacular con la Navidad como telón de fondo.

El programa prepara muchas sorpresas para estos tres especiales en los que Andreu se reencontrará con Joan Manuel Serrat y entrevistará a Ada Colau, Eduardo Mendoza y Juan Carlos Ortega como invitados de excepción. Además, podremos disfrutar de las actuaciones en directo de Sidonie y Silvia Pérez Cruz.

LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, especiales de Navidad desde Barcelona, los días 20, 21 y 22 de diciembre de 2016 a las 23:00h. en #0 de Movistar+.

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: ada colau andreu buenafuente eduardo mendoza joan manuel serrat juan carlos ortega sidonie sílvia pérez cruz 
Miércoles, 14 de diciembre de 2016 • 16:30h.

Josep Lluís Carod Rovira
Josep Lluís Carod Rovira serà el convidat especial de la taula d’actualitat conduïda per Helena Garcia Melero. L’exdirigent d’ERC ens donarà la seva visió sobre el moment polític actual, tant a Catalunya com al procés d’investidura del president del Govern espanyol. L’acompanyaran Sergi Picazo, Killian Sebrià, Marina Llansana i Lluís Foix.

Des que es va iniciar la legislatura, el nou govern de la Generalitat té marcat un full de ruta que els compromet a configurar, en 18 mesos, el procés cap a la independència del país. Per poder parlar dels passos que ja s’han fet, l’estat en què ens trobem i del que queda per complir, entrevistarem el professor Ferran Requejo, catedràtic de Ciència Política a la Universitat Pompeu Fabra i membre del Consell Assessor per la Transició Nacional.

Amb Ana Boadas repassarem algunes de les estrenes més rellevants de la cartellera de teatre de casa nostra. Avui parlarem, entre d’altres, de "L’avar" que protagonitza Joan Pera al Teatre Goya i de l’estrena del musical "Fang i setge", que situa l’acció en els fets de 1714 a Barcelona.

Des de Manresa parlarem de la Fira de la Mediterrània, una trobada de cultura popular i músiques del món de les més importants que es fan en el nostre país. I, entre molts més temes, jugarem amb el Centre d’Animació i Esplai (CAE), un espai dedicat a la divulgació dels jocs de tot tipus: de taula, de carrer, d’habilitat, etc.

Finalment gaudirem de l’actuació de Sílvia Pérez Cruz que ens cantarà "My dog", un dels temes del seu nou disc "Domus" i que, a més, és la banda sonora de la pel·lícula que també protagonitza i que s’estrena aquesta primavera "Cerca de tu casa", una història amb un profund contingut social i que ensenya alguns dels drames de la societat contemporània.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas ferran requejo josep lluís carod-rovira killian sebrià lluís foix marina llansana sergi picazo sílvia pérez cruz 
Miércoles, 17 de febrero de 2016 • 00:27h.

Andreu Buenafuente y Joan Manuel Serrat
El 18 de febrero 2015, se cumplen 50 años de la primera aparición artística en público de Joan Manuel Serrat. Fue en el estudio Toreski de Radio Barcelona, durante el programa matinal Radioscope. Para celebrar cinco décadas de carrera, el artista ha preparado una antología muy personal con 50 canciones seleccionadas por él mismo: medio centenar de composiciones en su mayoría regrabadas y con gran abundancia de dúos (algunos muy sorprendentes) con grandes artistas. En "Antología desordenada" que se publicará el 4 de noviembre, Serrat retoma sus canciones desde el presente y con su voz de hoy. La voz de una leyenda.

Todo en el álbum rezuma personalidad, la del propio Joan Manuel Serrat: el libreto que acompaña esta edición son 104 páginas que repasan en primera persona los episodios más señalados y algunos de los secretos de su carrera; el centenar de fotografías que lo ilustran son un documento de valor ilustrativo; la compleja selección de temas entre los más de 600 que componen su cancionero. Sin duda fue esta última decisión la más delicada. "¿Por qué estos 50 temas y no otros? Por una elección personal. Cada quien tendrá la suya y esta es la mía", declara el artista en la introducción de su texto autobiográfico.


El resultado es un trabajo de muy variados colores "quién no desea compartir la música de Serrat en primera persona". Las canciones a dúo van de Calle 13 a Les Luthiers, pasando por Rubén Blades, Alejandro Sanz, Joaquin Sabina, Silvio Rodriguez, Silvia Pérez Cruz, Dulce Pontes, Estopa o Pablo Alborán, Pablo Milanés y asi hasta completar los 31 temas compartidos. Andreu Buenafuente da el do de pecho y nos sorprende junto a Joan Manuel Serrat cantando "Per què la gent s'avorreix tant". El resultado es un trabajo imprescindible.

Toda la información de "Anotlogía desordenada" en elpais.com.

Joan Manuel Serrat
Durante el año 2015 Joan Manuel Serrat realizara una extensa gira de conciertos por todo el mundo a modo de celebración con más de 100 conciertos.
En: Andreu Buenafuente 
Tags: ana belén andreu buenafuente estopa joan manuel serrat sílvia pérez cruz sony music 
Martes, 28 de octubre de 2014 • 18:46h.

Concert contra l'Alzheimer
Aquest dissabte se celebra el concert per a la recerca contra l'Alzheimer, organitzat per la Fundació Pasqual Maragall. En parlarem a plató amb Diana Garrigosa, vicepresidenta de la Fundació, el doctor i director de la Fundació, Jordi Camí, i la cantant Sílvia Pérez Cruz, que participa al concert i ens interpretarà un tema en acústic al nostre escenari.

Des de Torà coneixerem els detalls de com serà la temporada de bolets, que tot just comença a Catalunya, i farem una llista amb tots els tipus de bolets que es troben en aquesta regió. I, molta atenció, perquè també aprendrem alguns trucs per caçar cargols! I a la tertúlia d’actualitat, seguirem el discurs amb què el president Artur Mas obre el Debat de Política General. Una taula rodona moderada per Xavi Coral amb Manuel Cuyàs, Rafel Nadal, Leonor Mayor, Francesc Romeu i Tian Riba.

En directe, DIVENDRES, a les 16:40h. per Tv3.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: diana garrigosa jordi camí leonor mayor manuel cuyàs rafel nadal sílvia pérez cruz xavi coral 
Miércoles, 25 de septiembre de 2013 • 00:16h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]