Sebastià SerranoAquesta tarda al magazín DIVENDRES tornen a asseure's en la mateixa taula tres mosqueters de la dialèctica, tres savis contemporanis als quals ens encanta convidar periòdicament per escoltar les seves reflexions sobre la vida i l'essència mateixa de l'ésser humà. Àlex Rovira, Sebastià Serrano i Xesco Espar tornen al plató de DIVENDRES, en aquesta ocasió per parlar sobre la importància de l'educació i la formació de les persones. El desenvolupament personal no s'aprèn en cap llibre, i al voltant d'aquest tema girarà la nostra tertúlia, a la qual acudim amb la inspiració de la recentment inaugurada Masia del F.C.Barcelona.

Avui és el nostre últim dia a Sant Pol de Mar i, ja que al programa parlem de la importància de la formació, visitarem l'edifici modernista de Les Escoles Públiques, patrimoni artísitic de Sant Pol. Recordarem com era l'escola entre els anys 40 i 70 sota la dictadura franquista, al costat de la il·lustradora Pilarín Bayés, l'actor Joan Pera i l'historiador Jaume Sobrequés.

Abans de marxar, l'Espartac ha quedat amb Rosa Roura, una de les millors guies turístiques de Sant Pol de Mar, per visitar algun dels llocs menys coneguts pel turista habitual.

Tots atents a DIVENDRES. En directe a les 16:40h., a Tv3.

[ Àlex Rovira, Xesco Espar y Sebastià Serrano, sabios contemporáneos en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira jaume sobrequés joan pera pilarín bayés rosa roura sebastià serrano xesco espar 
Jueves, 20 de octubre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]