Xavi CoralAl magazin DIVENDRES continuem rastrejant temes d'interès general. Avui concretament volem abordar el tema de la prevenció per cuidar la nostra salut ocular, coincidint amb la visita del Dr. José Luis Güell, doctor en Medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona i actualment coordinador i professor de la Unitat de Còrnia i Cirurgia Refractiva de l'European School for Advanced Studies in Ophthalmology (ESASO), a Lugano, Suïssa.

Aquesta setmana anirem a Cardedeu, lloc on donarem via lliure a la secció "Paraules en ruta", de l'escriptor Màrius Serra, per saber, entre altres coses, d'on provenen el nom de Cardedeu i altres vocables d'ús comú entre els seus habitants. També ens introduirem al luxós món dels estiuejants pertanyents a l'alta burgesia que van establir la seva segona residència a Cardedeu.

Com cada dilluns, tindrem tertúlia d'actualitat amb els nostres col·laboradors setmanals: Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Agustí Esteve i Lidia Heredia. I abans d'acabar el programa, tindrem l'ocasió d'assistir a la foto de família dels nominats als premis Gaudí de cinema català d'aquest any.

T'esperem en directe, pels volts de les 16:40h., a Tv3.

[ Un "Divendres" con muy buena vista, este lunes en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve josé luis güell lidia heredia màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano 
Lunes, 23 de enero de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]