Ignasi RibasAvui, al magazín DIVENDRES, aixequem la vista i mirem directament al cel a la recerca de respostes. En primer lloc, rebem Ignasi Ribas, astrofísic del CSIC. El seu camp d'estudi se centra en part a intentar fer llum pel que fa a algunes de les incògnites que ens planteja l'espai, com ara la possibilitat de l'existència de vida intel.ligent en altres planetes. L'Ignasi, que és un astrofísic que no es prodiga gaire pels platós de televisió, ens posarà al corrent dels últims avanços en aquest camp. La veritat és allà fora?

La nostra passió pels misteris del firmament continuarà a la localitat on ens hem traslladat aquesta setmana, Mollet del Vallès. Si a Pennsilvània tenen la marmota Phil, que és capaç de predir la durada de l'hivern, en aquesta localitat del Vallès Oriental hem conegut Joan Folch, un ciutadà del carrer apassionat per la meteorologia que s'ha convertit en un col.laborador fix de l'Agència Estatal de meteorologia (Aemet) i del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat).

Com cada dilluns, continuarem enriquint el nostre vocabulari amb la secció "Paraules en ruta", de l'escriptor Màrius Serra, i comptarem amb la particular mirada sobre l'actualitat dels nostres col.laboradors Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Jordi Barbeta i Tian Riba.

A més, t'explicarem l'última hora sobre la IV Gala dels Premis Gaudí 2012.

DIVENDRES, a les 16:40h., a Tv3.

[ El espacio, la próxima frontera en "Divendres" con Ignasi Ribas ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila ignasi ribas joan folch jordi barbeta màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Lunes, 6 de febrero de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]