Sebastià SerranoSegons l'escriptor Henry-Louis Mencken, "la confiança és el sentiment de poder creure algú fins i tot quan sabem que mentiríem en el seu lloc". Vivim un temps en el qual hem perdut la confiança en els grans relats sobre els quals es construeix una societat. Els polítics no ens inspiren seguretat, ni tampoc altres organismes, com ara banques i altres corporacions que mouen els fils del que fins ara s'havia considerat "l'estat del benestar". Davant d'una crisi de valors així, aquesta tarda tornem a dedicar una part del programa a parlar sobre on anem i d'on venim, i tractarem d'arribar fins a alguna conclusió sobre el tema de la justícia i la confiança juntament amb Àlex Rovira, Sebastià Serrano i Xesco Espar.

Des de Cardedeu sabrem quins llocs no us podeu perdre si us animeu a visitar aquesta localitat del Vallès Oriental. També coneixerem la farmàcia de la família Balvey, una de les més antigues d'Europa. Com eren les farmàcies, fa cent anys? Ens ho explicarà la Teresa Blanch, directora de l'Arxiu Tomàs Balvey.

També estarem molt pendents de tot el que hagi passat en el partit d'ahir que va enfrontar de nou el F.C.Barcelona i el Reial Madrid. Tindrem la presència dels periodistes Carles Torras i Bernat Soler, amb totes les claus del partit de la Copa del Rei.

Continua sent DIVENDRES cada tarda en directe a les 16:40h., a Tv3.

[ Àlex Rovira, Sebastià Serrano y Xesco Espar hablan sobre la confianza, esta tarde en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira balvey bernat soler carles torras sebastià serrano teresa blanch xesco espar 
Jueves, 26 de enero de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]