És l'1 de maig del 2009 . El dia abans que el Barça jugui contra el Reial Madrid al Bernabéu. Els blancs s'acosten perillosament en la classificació. Pep Guardiola sap que la solució per guanyar Mourinho és als vídeos que se li acumulen sobre el despatx que té al soterrani del Camp Nou. De sobte ho veu. El Pep agafa el telèfon i truca a Messi. Ha nascut el fals 9. La innovació que canvia la història de Messi, del Barça i del futbol.

Diumenge 4 d'octubre de 2015, TV3 estrenava ECONOMIA EN COLORS, amb Xavier Sala i Martín i Tian Riba. El primer programa titulat "Blau. El fals 9" compte amb la presència de Pep Guardiola per trobar la resposta al primer enigma.

ECONOMIA EN COLORS és un producció d'EL TERRAT i TV3.

ECONOMIA EN COLORS a: tv3.cat/economia-en-colors | En directe

En: Xavier Sala i Martín Economia en Colors Tv3 
Tags: economia en colors s1 pep guardiola tian riba video: economia en colors xavier sala i martín 
Lunes, 5 de octubre de 2015 • 12:42h.

'Economia en Colors' i Pep Guardiola
El 2 de maig del 2009 el Barça va guanyar 2-6 al Bernabéu gràcies a un canvi tàctic de Pep Guardiola, que va situar Leo Messi en la posició que s'ha conegut com a fals 9. Què té a veure això amb l'economia? Què tenen en comú el fals 9 amb Zara, Ikea, Starbucks, McDonald's o Apple?

Aquest diumenge 4 d'octubre, TV3 estrena ECONOMIA EN COLORS. El primer programa titulat "Blau. El fals 9" compte amb la presència de Pep Guardiola per trobar la resposta al primer enigma.

Al capdavant del programa, el catedràtic de la Universitat de Colúmbia i de la Universitat Pompeu Fabra, Xavier Sala i Martin, i al seu costat el periodista Tian Riba. En cada capítol s'explicarà una història, que en principi no té res a veure amb l'economia, a l'aula de la Pompeu Fabra on plantejarà un enigma. A partir d'aquí, comença una ruta per diferents escenaris durant la qual entendrem molts conceptes econòmics, fins a resoldre l'enigma al final de cada capítol.

ECONOMIA EN COLORS amb Xavier Sala i Martín i Tian Riba. Diumenge, 4 d'octubre a les 22:35h., estrena a TV3.

ECONOMIA EN COLORS a: tv3.cat/economia-en-colors | En directe

En: Xavier Sala i Martín Economia en Colors Tv3 
Tags: pep guardiola tian riba xavier sala i martín 
Viernes, 2 de octubre de 2015 • 11:12h.

Pep GuardiolaCom cada divendres, analitzarem tot el que ha passat a "La Riera" amb Pere Mas, Ana Boadas, Enric Majó, l'àvia Remei i David Balaguer. A la tertúlia estudiarem les "tècniques educatives" de l'Imma: li ha servit d'alguna cosa al Jofre la feina feta aquesta setmana a la cuina? També parlarem dels dubtes del Sergi, que sembla que no se'n surt en això de les parelles. Analitzarem, evidentment, la tornada de l'Eugeni i també la relació dels germans Balló, sense oblidar-nos de l'estat de salut d'en Roger i la seva predilecció per la Judit. Com s'ho han agafat els socis del casino?

I després de la tertúlia de "La Riera": taula esportiva amb tots els ets i uts sobre la decisió de Pep Guardiola i el futur del FCB.

L'apunt musical de la tarda anirà a càrrec d'Elena Gadel, Lídia Guevara i Manu Guix: interpretaran "Fora de joc", la cançó oficial de La Marató per la pobresa.

Amb Xavi Coral i Espartac Peran, #femundivendres cada dia en directe, a partir de les 16:40h., a Tv3.

[ La decisión de Pep Guardiola, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas barça david balaguer elena gadel enric majó la riera lidia guevara manu guix pep guardiola pere mas 
Viernes, 27 de abril de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]