DivendresEl govern central acaba de presentar una avantprojecte de llei per regular el lloguer d'habitatges. Aquesta tarda al magazin DIVENDRES resoldrem tots els dubtes que està generant aquesta mesura amb Joan Ollé, president del Col.legi d'Administradors de la propietat immobiliària. Hi participaran els nostres col.laboradors de la taula dels dimarts Imma Sust, Sílvia Soler, Màrius Carol, Adam Martí i Ana Boadas.

En els últims mesos, el rebut de l'electricitat ha tingut una pujada que posa més al dia que mai la necessitat d'estalviar energia. Torna al program l'ambientòleg Enric Coll, i ens explicarà trucs molt senzills per estalviar-nos diners a la factura.

I sant Vicenç de Montalt celebra del 26 d'abril al 31 de maig les 2es Jornades Gastronòmiques de la Patata. Ho sabrem tot sobre aquest producte amb la doctora Folch, el cuiner Francesc Navarro i el pagès Evarist March. També des de Sant Vicenç parlarem amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté de la casa pairal, el sistema organitzatiu que va representar el nucli bàsic de l'estructura social i familiar a Catalunya, i coneixerem l'origen de dues figures molt nostres: l'hereu i la pubilla.

Amb Xavi Coral i Espartac Peran, cada tarda en directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ La ley de alquiler, el ahorro eléctrico y la gastronomía de Sant Vicenç de Montalt, en "Divendres" ]
1
[ Páginas: 1 / 1 ]