Tian Riba i Xavi CoralTorna a DIVENDRES el fisioterapeuta i psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer, aquesta vegada per explicar-nos els trucs definitius per combatre l'estrès. Sabeu que hi ha unes ulleres antiestrès? El Xevi ens ensenyarà a confeccionar-ne.

Aquesta setmana ens traslladem a la localitat de Celrà. Des de fa segles, el sol és el símbol que representa aquesta població, on el trobareu representat a molts racons (des dels documents de l'ajuntament fins a les façanes de les cases). Amb Espartac Peran descobrim quina és la relació del sol amb Celrà i quins significats amaga aquest símbol.

Amb l'escriptor Màrius Serra analitzarem les particularitats de la parla d'aquesta zona de Catalunya, i acomiadarem la tarda amb una petita actuació en directe d'Estampades, grup de dansa contemporània d'aquesta localitat.

I parlarem amb Pau Gasol! L'estrella de l'NBA ens ha concedit una entrevista en què parlarem del seu present i futur personal i esportiu.

Com cada dilluns, tota l'actualitat del dia, en clau de tertúlia comentada pels nostres col.laboradors Sebastià Serrano, Núria Farré, Carles Capdevila, Pere Escobar, Agustí Esteve i Tian Riba.

En directe després dels Flaquer, 16:40h., a Tv3.

[ Un viaje por Celrà en un "Divendres" sin estrés ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve carles capdevila estampades núria farré pau gasol sebastià serrano tian riba xevi verdaguer 
Domingo, 10 de junio de 2012 • 18:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]