Doctora FolchPerafita és en una comarca en què la producció de cereal ha estat molt important al llarg del temps. Aprofitant la nostra estada en aquesta localitat, parlem amb la doctora Folch de la importància dels cereals en la nostra alimentació, així com de les diferents maneres de consumir cereals en el dia a dia. A més a més, coneixerem el blat forment, una varietat antiga de gran qualitat que s'està recuperant al Lluçanès.

Seguirem amb temes relacionats amb la salut. Sabeu que algunes malalties poden estar provocades pel fet de no respirar correctament? Ens en parlarà el doctor Joan Vidal-Jové. A més a més, la terapeuta Noelia Martínez ens ensenyarà exercicis bàsics de respiració per prevenir dolors i situacions d'estrès.

A prop de Perafita hi viu en Robert Díez, ferrador de cavalls oficial de la Guàrdia Urbana de Barcelona i criador de cavalls esportistes. Parlem sobre l'ofici de ferrador i descobrim totes les curiositats al voltant de les "sabates" que porten els cavalls.

I el més destacat de l'actualitat del dia serà comentat a la tertúlia del dimarts, amb Eva Piquer, Xesco Espar i Pau Garcia-Milà. Avui també amb la participació de Jaume Funes, psicòleg i educador.

En directe després de "La Riera", a TV3.

[ Tertulia de actualidad, nutrición y salud a través de la respiración en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch eva piquer jaume funes joan vidal-jové noelia martínez pau garcia-milà robert díez xesco espar 
Martes, 9 de octubre de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]