Xavi CoralEn què consisteix la feina dels periodistes que segueixen la campanya? En què es fixen? DIVENDRES parlarà amb professionals de cadascun dels principals diaris, encarregats de seguir els diferents partits. Amb ells descobrirem les interioritats que s'amaguen darrere les aparicions públiques dels diferents candidats. Una tertúlia moderada per Xavi Coral amb els periodistes Roger Tugas (Ara), Cristina Buesa (El Periódico), Pere Ríos (El País), Odei Etxearte (El Punt / Avui) i Bernat Ferrer (Nació Digital).

Durant el nostre segon dia a Cerdanyola del Vallès, coneixerem la Setmana del Bacallà, que es fa cada mes de febrer a la comarca del Vallès Occidental. Amb la doctora Folch parlarem de les seves propietats nutricionals, i l'àvia Remei ens ensenyarà a cuinar-lo de diferents maneres.

Aquest dimarts també ens visita Josep Maria Albaigès, president de la Societat d'Onomàstica. Amb ell coneixerem quins són ara mateix els noms que més es posen als nadons, i ens explicarà quin és l'origen i significat dels noms dels candidats a les eleccions catalanes.

Segueix-nos en directe i participa al programa cada tarda amb els teus comentaris via Twitter i Facebook. 16:40h. Tv3.

[ Tertulia con los seguidores de campaña de los principales diarios, en "Divendres" ]
1
[ Páginas: 1 / 1 ]