Jordi ÉvoleJordi Évole ha estat reconegut recentment amb el Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán, "pel seu treball en la renovació dels gèneres periodístics, l'aproximació sense complexos a una realitat, la de la crisi, i l'establiment d'una agenda informativa pròpia i socialment necessària". Aquest dilluns serà col.laborador de luxe a la taula d'actualitat de DIVENDRES, amb Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba. Amb ell parlarem d'aspectes socials i polítics del panorama actual, i de la seva feina al programa SALVADOS.

Aquest ha estat un cap de setmana molt important per al cinema català. Diumenge es van lliurar els Premis Gaudí, durant una gala presentada per Andreu Buenafuente, i aquest dilluns farem balanç de la cerimònia parant especial atenció als dissenyadors que han vestit les estrelles de la catifa vermella, amb el nostre expert en moda i tendències, Marc Giró. A més a més, sabrem el resultat de la travessa dels Premis Gaudí i el nom dels cinc guanyadors dels passis dobles per anar al cinema de franc durant tot un any.

Espartac Peran viatja aquesta setmana a la localitat de Vidreres, a la comarca de la Selva. Allà ens espera l'escriptor Màrius Serra per analitzar l'origen de paraules autòctones, com "suca-mulla". El segon cap de setmana de maig, Vidreres celebra la Fira de Tractoristes, una festa que reivindica l'antiga vida de pagès. A través de la recreació d'algunes de les activitats que es fan a la Fira, parlarem de com era la vida tradicional del camp (tractors antics, eines, feines, etc.) i de com ha canviat fins ara.

Comença la setmana amb esperit de DIVENDRES. En directe. 16:40h. Tv3.

[ Jordi Évole, Premio Internacional de Periodismo Manuel Vázquez Montalbán, en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
Jordi ÉvoleEl Col.legi de Periodistes de Catalunya ha otorgado el Premio Internacional de Periodismo Manuel Vázquez Montalbán a Jordi Évole, en la modalidad generalista, "por su trabajo en la renovación de los géneros periodísticos, la aproximación sin complejos a una realidad, la de la crisis, y el establecimiento de una agenda informativa propia y socialmente necesaria".

En anteriores ediciones, el premio, que se entregará próximamente, lo han obtenido periodistas como Maruja Torres, Anna Politkovskaya, Josep Pernau, Tomás Alcoverro, Teresa Pàmies, Roberto Saviano, Ramon Besa, Juan José Millás, Eduardo Galeano o Fran Llorente.

Jordi Évole dirige y presenta SALVADOS cada domingo a las 21:30h. en laSexta.

SALVADOS y Jordi Évole
@JordiEvole | "Salvados" en Facebook | "Salvados" en laSexta
En: Productora Salvados laSexta 
Tags: @jordievole @salvadostv jordi évole premio vázquez montalbán premios 
Lunes, 28 de enero de 2013 • 12:31h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]