Pep Nogué
"Cuina de Divendres" és fruit d'un grapat de sortides, moltes vivències, centenars de tertúlies, milers de coneixences i una bona dosi de receptes que hem anat recopilant amb el cuiner Pep Nogué voltant pet tot el territori de Catalunya en aquest programa.

Pensàvem que era egoista quedar-nos per a nosaltres tot aquest llegat i per això ho hem volgut compartir amb tothom.

També perquè hem volgut divulgar tot el ric patrimoni gastronòmic que tenim a Catalunya, la cuina de cada indret i els aliments de cada racó del país i sobretot la generositat dels veïns de cada poble que ens han ensenyant els seus productes i els seus trucs culinaris.

'Cuina de Divendres'
"Cuina de Divendres - Les receptes de Pep Nogué" (Cossetània Edicions) consta de 192 pàgines amb les millors receptes que hem pogut veure a DIVENDRES durant els viatges d'Espartac Peran.
En: Publicaciones Divendres 
Tags: cuina divendres espartac peran libros pep nogué 
Viernes, 17 de abril de 2015 • 12:55h.

Carme RuscalledaAquest dimecres, a DIVENDRES hem preparat un programa on parlarem, entre altres coses, de com aturar els efectes visibles del temps a la nostra pell. Amb la gran xef i amiga del programa Carme Ruscalleda ens endinsarem des de Verges en algunes de les receptes del seu nou llibre, "Receptes antiaging. Gastronomia i ciència". Estudiarem al costat de la Carme una llista d'aliments i tècniques de cuina que ens poden ajudar a mantenir-nos més joves.

L'Espartac es transformarà per un dia en el nostre guia gastronòmic personal a la localitat de Verges, on tastarem alguns dels plats més típics de la cuina empordanesa de mar i muntanya. Les receptes tradicionals d'aquesta regió de Catalunya seran explicades per la Maruja del Mas Pi, gran cuinera i amiga personal de l'equip d'El Bulli, que més d'una vegada han fet ús de la seva saviesa als fogons.

I a plató, el programa girarà entorn de la tertúlia d'actualitat, que avui és plena d'esdeveniments decisius, com l'actuació del Barça a la Champions i el desenvolupament del conclave del Vaticà per escollir nou papa. Connectarem en directe amb la ciutat del Vaticà per seguir de prop el color de la fumata, i ho comentarem en una taula, moderada per Xavi Coral, amb Santiago Vidal, Sílvia Soler, Manuel Cuyàs, Núria Coll, Francesc Romeu i Tian Riba.

Avui dimecres t'esperem en directe (16:40h.) a DIVENDRES. Participa en el nostre programa amb els teus comentaris a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: carme ruscalleda cuina núria coll santiago vidal sílvia soler tian riba 
Miércoles, 13 de marzo de 2013 • 00:35h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]