'Divendres'
Tornem a parlar d’alimentació sana, aliments de proximitat i productes de temporada a DIVENDRES. Aprofitant la nostra visita a Viladecans, repassem amb la nutricionista de capçalera, la doctora Folch, cinc verdures que estan en el moment òptim i que es cultiven al Parc Agrari del Baix Llobregat. Coneixerem les propietats nutritives i els beneficis per a l’organisme de la carxofa, la bleda, els alls tendres, la coll-i-flor verda i l’api, amb la col·laboració del xef Pep Nogué.

A Viladecans també tindrem l’oportunitat d’entrevistar la millor marxadora de la història, la viladecanenca María Vasco, l’única atleta espanyola que ha guanyat una medalla olímpica. Fa poc va anunciar la seva retirada, i en parlarem amb la participació del periodista esportiu Lluís Canut.

L’actualitat tornarà a protagonitzar la tertúlia del dimarts, amb el més destacat del dia comentat per Marina Llansana, Antonio Franco, Salvador Cardús, Vicent Sanchis, Pere Mas i Tian Riba.

Us hi esperem, com sempre, en directe. 16:40h., a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas antonio franco lluís canut maría vasco marina llansana pere mas salvador cardús vicent sanchís 
Martes, 21 de enero de 2014 • 00:21h.

María VascoAvui ens visita la María Vasco, atleta d'elit que en aquests moments es troba donant-lo tot en els entrenaments, per a competir en el Campionat Europeu d'Atletisme, que tindrà lloc l'any que ve a Barcelona. Entre carrera i carrera, la María ha trobat un buit per a venir al plató del DIVENDRES i parlar-nos de les seves futures metes.

També tindrem al crític dels crítics, Berto Romero, que després de fer el barrufet ve disposat a menjar-se a un parell de crítics de tele. Però això no és res, perquè des de Mollerussa, l'Espartac Peran ens ensenyarà com li deixen les claus d'un prototip de carreres al conductor de nostre plató mòbil, i si no passa cap accident, parlarem amb els pares del jove barcelonista Bojan Krkic, residents en aquesta localitat, i també amb el propi Bojan, amb el qual no només parlarem de futbol.

DIVENDRES, després del pont, em tornat disposats a catapultar-te al cap de setmana a tota velocitat. Aquesta tarda a les 16:30h., a Tv3.

[ María Vasco en un "Divendres" a toda velocidad ]

En: Divendres Tv3 
Tags: berto romero bojan krkic maría vasco 
Miércoles, 9 de diciembre de 2009 • 01:05h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]