'El rei borni'
"El rei borni", llargmetratge de Marc Crehuet en coproducció d'EL TERRAT, participa en la 46a edició del Festival Alcine, que es celebra del 4 a l'11 de novembre a Alcalá de Henares.

La pel·lícula "El rei borni", adaptació cinematogràfica de l'exitosa obra teatral amb el mateix títol, està programada en la secció Pantalla Oberta per a nous realitzadors del Festival Alcine, a Alcalá de Henares (Madrid). El certamen dóna vot al públic, que atorgarà el premi de la secció. El guardó pretén donar projecció als films i als seus directors.

Aquesta comèdia negra, escrita i dirigida per Marc Crehuet, amb una certa dosi de drama, pretén posar en evidència la perplexitat davant d'una realitat social complexa i sovint incoherent. Què passaria si es trobessin en un sopar un antiavalots i un manifestant a qui el policia ha deixat borni amb una pilota de goma? El film, disponible a Filmin, està protagonitzat pels mateixos actors que van representar l'obra al teatre: Miki Esparbé, Alain Hernández, Betsy Túrnez i Ruth Llopis.

"El rei borni" és una producció de Moiré Films, Lastor Media i el EL TERRAT en coproducció amb TVC i la participació de l'ICEC.

"El rey tuerto" en: elreytuerto.com

En: El rei borni Al cine! 
Tags: el rei borni el rey tuerto festival alcine marc crehuet 
Lunes, 7 de noviembre de 2016 • 17:15h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]