Xavi Coral i Espartac Peran
Aquest dilluns, l’esperit de la revetlla de Sant Joan estarà molt present durant el nostre programa, on ens traslladem al costat d’Espartac Peran i l’equip d’exteriors fins a la localitat de Sant Martí de Tous. Coneixerem les tradicions i celebracions que es portaran a terme aquesta nit arreu de Catalunya, farem un repàs per la música que s’identifica més amb aquesta festa, visitarem una exposició de coques i fins i tot us donarem una llista de conjurs per a la nit més màgica de l’any. A més a més, al costat de l’escriptor Màrius Serra, analitzarem com parla la gent de Sant Martí de Tous i descobrirem les arrels d’aquesta població a través de les seves entitats i tradicions.

I a plató, ballarem tango amb Graciela Guerriera i Osvaldo Pérez, organitzadors del Festival Internacional de Tango de Catalunya. Gaudirem en directe de l’exhibició d’aquest ball, amb una de les parelles campiones mundials del món de tango.

L’actualitat del cap de setmana i del dia protagonitzarà la tertúlia del dilluns, amb la participació de Sebastià Serrano, Antonio FrancoManuel Cuyàs, Marina Llansana i Tian Riba.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco graciela guerriera manuel cuyàs màrius serra osvaldo pérez sebastià serrano 
Domingo, 22 de junio de 2014 • 19:30h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]