Oriol Junqueras
Com seria sopar amb els amics de tota la vida i tenir com a convidat especial un polític de primera línia al menjador de casa, com ara Artur Mas o Oriol Junqueras? Aquesta és la premissa del llibre "Polítics a la carta" que publica el periodista Josep Maria Vallès. L’experiència de deu sopars amb polítics i el seus amics es recull en aquesta publicació que el mateix Josep Maria Vallès ens presenta aquest dimarts a la tertúlia d’actualitat de DIVENDRES, amb Xavi Coral i els tertulians Salvador Cardús, Vicent Sanchis, Pilar Carracelas, Manel Manchón i Tian Riba.

Durant les connexions en directe amb Espartac Peran des d’Avinyó, parlarem de la cuina de quaresma. Les cuineres del Bages ens presenten plats típics d’aquesta època i Pep Nogué i Carme Ruscalleda ens en donen la seva visió innovadora.

A més a més, ho sabrem tot del porc d’Avinyó, una raça única de Catalunya que només es cria a Avinyó. Coneixerem la història d’aquesta raça, les característiques, el tipus de carn que se n’obté i sabrem què se’n pot fer a la cuina.

I tornats a plató, continuarem parlant de menjar i de noves tendències, farem una demostració en directe de food styling, és a dir, preparació dels aliments per a sessions publicitàries. Com s’aconsegueix que una hamburguesa fast food sembli irresistible a les fotos? En parlarem i ho demostrarem amb un referent: Martha Petters.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carme ruscalleda espartac peran josep maria vallès martha petters pilar carracelas salvador cardús vicent sanchís xavi coral 
Martes, 10 de marzo de 2015 • 00:01h.

'Divendres'
Aquest dimarts les connexions en directe amb Espartac Peran des de Rupit i Pruit tindran gustos del passat i gustos del futur. Què vol dit tot això? Doncs que amb l’ajuda del xef Pep Nogué parlarem d’ aquells plats o sabors que s’estan perdent i d’altres de nous que estan entrant i els tastarem. Per què passa això? És una qüestió de moda? De necessitat? De canvi en el gust dels paladars? I també a Rupit, el Pep Nogué i el Jan Grau faran una repassada pels plats i productes que porten nom de sant.

A plató, l’actualitat del dia captarà tota la nostra atenció durant la tertúlia amb Xavi Coral i els col·laboradors d’aquest dimarts, Antonio Franco, Ernest Folch, Tian Riba i la participació de la periodista Pilar Carracelas.

I moltes coses més: coneixerem més a fons el documental d’aquesta nit del "Sense ficció", "16 jutges", que ens mostra el dia a dia dels qui es dediquen a la professió de jutge. En parlem amb el seu director, Josep Rovira, i amb els jutges Montse Comas d’Argemí, Carlos Ricardo Puigserver i Marta Sánchez. I també us portarem a plató una experiència musical única que es pot viure aquests dies al Teatre Goya, "Cançons inesperades", amb Daniel Anglès i Mique Tejada. Com poden canviar els nostres sentiments escoltant segons quina cançó?

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco ernest folch espartac peran jan grau josep rovira pep nogué pilar carracelas tian riba xavi coral 
Martes, 3 de marzo de 2015 • 00:12h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]