Dani Ramírez
Començarem la tarda amb la tertúlia d’actualitat. Aquest cop, l’Helena Garcia Melero estarà acompanyada per Montserrat Nebrera, Manel Manchón, Jofre Llombart, Núria Ferré, Odei Etxearte i Pere Mas. Amb ells repassarem els temes de més actualitat i especialment els últims dies de la campanya electoral.

El mateix dia en què comença la tardor, Dani Ramírez ens farà una previsió del temps per al cap de setmana i, per extensió, per als mesos de la nova estació, i l’Imma del Destí ens farà una previsió de l’horòscop també per als mesos de tardor. També presentarem la localitat on serem la setmana vinent, que no revelarem ara, però que té molt a veure amb els bolets.

L’Helena i l’Ana Boadas parlen de l’obra de teatre "Caiguts del cel" de Sébastien Thiéry, versionada i dirigida per Sergi Belbel. Es tracta d’una comèdia que fa plorar de riure i que és, al mateix temps, una metàfora punyent del sistema capitalista i un retrat àcid i divertidíssim d’un dels vicis que sembla que no passa mai de moda: la cobdícia. Per parlar-nos de la nova estrena, tindrem al plató Emma Vilarasau i Jordi Bosch, actors protagonistes, juntament amb Anna Barrachina i Carles Martínez.

Empar Moliner torna aquest dimecres amb "Fem parlar". Aquesta setmana destacarem la utilització dels pronoms febles, que tant de corcoll ens porten a l’hora de parlar. També vol esmentar alguns dels cognoms que, pel que signifiquen, estan predestinats. Com exemple, Joan Caball, coordinador del sindicat Unió de Pagesos, o Emilió Botín, banquer i president del Banc de Santander.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: anna barrachina carles martínez dani ramírez emma vilarasau empar moliner jordi bosch 
Miércoles, 23 de septiembre de 2015 • 00:19h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]