Helena García Melero
L’actualitat política i social pren el protagonisme durant la primera part del programa. Destacarem el pacte entre els partits unionistes que presentaran "junts" els recursos al Constitucional per tal de frenar el ple de ruptura del Parlament de Catalunya. En parlarem en una taula moderada per Helena Garcia Melero i amb Antonio Franco, Carles Capdevila, Odei Etxearte, Tian Riba i la presència especial de l’exdiputada socialista Rocío Martínez-Sampere i l’editor del "Catalunya vespre" de Catalunya Ràdio, Kílian Sebrià.

Quants cops hem anat a comprar i, a l’hora de desar la compra, no hem tingut clar a quina part de la nevera havíem de col·locar les coses? Doncs, per fi ja no tindrem excusa; la professora d’Higiene Alimentària a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna Carme Ferrer ens resoldrà tots els dubtes que puguem tenir. No només on hem de posar els aliments, si no també quina és la millor manera de guardar-los perquè no es facin malbé.

Com cada dimecres també ens acompanyarà l’Empar Moliner, que ens portarà algunes paraules, frases o expressions que li han cridat l’atenció. Les analitzarem pel davant i pel darrere fins a treure’n l’entrellat.

A Balaguer, Espartac Peran s’acostarà al riu. Parlarem de buscadors d’or, descobrirem la pesca de riu i explicarem l’activitat aquàtica per excel·lència de la capital de la Noguera, la TransSegre.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco carles capdevila helena garcia melero kílian sebrià odei etxearte rocío martínez-sampere 
Miércoles, 4 de noviembre de 2015 • 00:03h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]